Hjalmer Larsen sætter Gladsaxedagen i gang

Det bliver til lyden af optimistisk ungdom, flygtig kærlighed og vedkommende popsange, at Gladsaxedagen lørdag den 24. august spilles i gang af Hjalmer Larsen.

Larsen er uden tvivl et tungt navn at bære rundt på med skuldrene, når ens far samtidig hed Kim. Særligt når man ligesom ham har valgt at gå musikkens veje.

Det tynger dog ikke Hjalmer Larsen, som med debutsinglen ’Hjem til en anden’ i 2017 bryd igennem den danske musikscene og så småt er ved at spille sig ud af sin fars enorme skygge.

Det er derfor en glad fynbo, der kommer til Gladsaxedagen lørdag 24. august og spiller de numre, som han i to år har turneret Danmark rundt med. Og hvad kan man så forvente af hans musik?

- Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så̊ mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken, fortæller han i sin pressetekst.

Nærværende koncerter
Hjalmer Larsen, der på Gladsaxedagen står op til sin ottende dag som 25-årig, beskriver sin egen musik som bedst egnet til eftertænksomme søndage og aftener med dåsebajere og lyskæder fra IKEA.

Om det er en korrekt beskrivelse, kan I selv bedømme, når han går på scenen med sin guitar umiddelbart efter borgmester Trine Græses tale kl. 13.

Er du til lyskæder eller ej, så er Hjalmer Larsens musik i hvert fald et lyt hver. Det vidner 10 afspilninger af hans sange på musiktjenesten Spotify om.

Følg med og læs mere om Gladsaxedagen på gladsaxe.dk/gladsaxedagen - hvor du blandt andet kan se og downloade hele programmet og et detaljeret kort over området og aktiviteterne.

Borger