Hvem skal modtage Ungdomslederprisen og Kulturlederprisen 2019?

Nu kan du nominere en fantastisk foreningsleder, som gør et særligt arbejde for børn og unge eller på kulturområdet i Gladsaxe.

Kender du en god spejder- eller FDF-leder, der gør en særlig indsats for børn og unge i foreningen? Eller en dynamisk leder i en kulturel forening, som fortjener en belønning for sit frivillige arbejde inden for kulturområdet i Gladsaxe?

I oktober uddeler Gladsaxe Kommune årets Ungdomslederpris og Kulturlederpris, som begge er på 10.000 kr. Borgmester Trine Græse overrækker priserne i forbindelse med det årlige foreningsmøde på Gladsaxe Rådhus torsdag 24. oktober 2019.

Sådan nominerer du din kandidat
Forslag til kandidater kan indsendes via gladsaxe.dk/ungdomsleder eller gladsaxe.dk/kulturleder eller ved at sende et brev eller mail med begrundelse til Børne- og Kulturforvaltningen, Gladsaxe Rådhus, 2860 Søborg, eller til kultur@gladsaxe.dk senest 9. september 2019.

Se tidligere års modtager af Kulturlederprisen her.

Se tidligere års modtagere af Ungdomslederprisen her.