Kender du en, der fortjener Ældreprisen 2019?

Kender du en frivillig, som gør en beundringsværdig indsats og som fortjener at blive anerkendt for det? Så er det nu, du kan indstille ham eller hende til Gladsaxe Ældrepris 2019.

Ældreprisen anerkender og sætter fokus på de mange positive ting, der sker blandt ældre i Gladsaxe. Den anerkendte pris kan uddeles til en eller flere, som har ydet en ekstraordinær frivillig indsats i arbejdet for ældre, for eksempel inden for foreningslivet, er gået nye veje, har sat nye initiativer i gang eller bidraget til udviklingen af det frivillige sociale arbejde for ældre. Med prisen følger en pengegave fra Gladsaxe Kommune.

Hvem kan indstilles?
For at komme i betragtning til Ældreprisen skal kandidaten eller kandidaterne være bosat i Gladsaxe Kommune og have ydet en ekstraordinær indsats for enkelte af kommunens ældre eller for en hel gruppe i minimum to år. Samtidig skal indstillingen til Ældreprisen være underskrevet af mindst fem indstillere.

Forslaget skal være kort, præcist og begrundet, og der skal være tale om en frivillig ulønnet indsats. Det er ikke muligt at indstille ansatte i Gladsaxe Kommune.

Sundheds- og Rehabiliteringsudvalget beslutter i november, hvem der skal hædres med Ældreprisen. Prisen overrækkes af borgmesteren, Sundheds- og Rehabiliteringsudvalget sammen med Seniorrådet inden jul.

Yderligere information
Har du spørgsmål til indstilling af kandidater, så kontakt ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg på sofeel@gladsaxe eller på telefon 39 57 55 43.

Du skal sende dit forslag senest 1. oktober kl. 12 på mail til Social- og Sundhedsforvaltningen, ssf@gladsaxe.dk, eller til Sundheds- og Rehabiliteringsudvalget, Gladsaxe Rådhus, Rådhus Allé 1, 2860 Søborg, mrk. Gladsaxe Kommunes Ældrepris.

Hanne Ekeløf og Finn Steinicke fik Gladsaxe Kommunes Ældrepris i 2018 for deres store engagement i 'Madklubben for enlige mænd' på Telefonfabrikken.