Kom til interessant foredrag om seniordating

De Frivilliges Hus inviterer til foredrag 18. september klokken 14-16 om dating for seniorer.

Uanset alder har vi som mennesker brug for nærvær og kærlighed i form af en kæreste, en god ven, veninde eller anden relation, som man kan dele interesse, nærvær og fællesskab med. Og partnersøgning i ens netværk, i foreningen, golfklubben eller på internettet er nye veje, mange prøver at gå, i målet om at finde kærlighed på ny.

Kom og bliv klogere på seniordating efter de 60+. Hør Christine Amtoft Jensen, antropolog med speciale i seniordating, fortælle om fænomenet seniordating i:

  • Et eksistentielt perspektiv – herunder hvorfor seniordating er noget for sig. Vi berører emner som bolig, intimitet og ensomhed.
  • En mere praktisk orienteret form, hvor Christine vil dele Tips & Tricks og om, hvordan man kommer godt i gang eller støtter en bekendt eller pårørende i deres søgen.


Foredraget holdes onsdag 18. september klokken 14-16 i De Frivilliges Hus på Taxvej 15 i Bagsværd. Det er gratis at deltage. Ud over Christine Amtoft Jensen, vil også Seniorrådet i Gladsaxe deltage. Frivillighedskoordinator Linda Dybdal Nielsen og ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg er værter og byder undervejs på kaffe og brød.

Ønsker du at deltage, bedes du tilmelde dig senest tirsdag 17. september enten på e-mail: defrivilligeshus@gladsaxe.dk eller på telefon 39 57 58 37.

Vi glæder os til at se dig.

Borger