Mangler I en god ingeniør eller IT-specialist?

Er din virksomhed på udkig efter en højt specialiseret medarbejder, men har svært ved at finde den rette kandidat herhjemme? Så er der nu en enestående mulighed for at finde en dygtig kandidat! Frem til d. 15. februar 2018 kan du få gratis adgang til en pulje på mere end 4.500 internationale specialister.

For at vi sammen kan sikre vækstpotentialet i Greater Copenhagen, vil Copenhagen Capacity frem til 15. februar 2018 tilbyde din virksomhed en søgning i puljen af internationale specialister. Puljen består primært af udenlandske ingeniører, programmører og IT-udviklere med minimum 3-5 års erfaring. Læs mere her

Hvis din virksomhed står og mangler kandidater inden for ovenstående områder – og er gearet til at integrere en engelsktalende medarbejder – så skynd dig at kontakte Kasper Jorn i Copenhagen Capacity’s talentenhed på kjo@copcap.com eller tlf. +45 23 35 91 71.

Vi håber, at Gladsaxes virksomheder, der mangler internationale ingeniører eller IT-specialister, vil gribe denne mulighed!

Bagrund: Rekrutteringskampagner med stor succes
I Greater Copenhagen har der i 2017 kørt internationale talenttiltrækningskampagner i samarbejde med en lang række danske og svenske virksomheder. Kampagnerne har været en kæmpe succes og har resulteret i tusindvis af ansøgninger fra højt kvalificerede specialister – langt flere kandidater end ventet – herunder også andre typer af specialister end dem virksomhederne havde brug for.

Hvis din virksomhed står og mangler en specialist, som I ikke kan finde hverken i Danmark eller i den nuværende talentpulje, så kan I med fordel deltage i de rekrutteringskampagner, som Copenhagen Capacity udruller i 2018. Læs mere på Copenhagen Capacitys hjemmeside

Spørgsmål:
Hvis I har spørgsmål til kampagnen, så kontakt:
Kasper Jorn, Copenhagen Capacity; T: 23 35 91 71, E: kjo@copcap.com

 

Borger