Michael Falch indtager scenen på Gladsaxedagen

Den garvede rockstjerne folder sig ud i fuld vigør, når han den 25. august indtager scenen om aftenen på Gladsaxedagen.


Michael Falch går på scenen til Gladsaxedagen med Dét Band.

Det bliver til lyden af ’Mød mig i mørket’, ’Superlove’ og ’I et land uden høje bjerge’, at Gladsaxedagen løber af stablen den 25. august.

Michael Falch griber nemlig guitaren og mikrofonen og leverer rytmer til de danseglade på Søberg Hovedgade, der vil blive fyldt med forskellige aktiviteter.

I år er der op imod 100 lokale foreninger og institutioner, der viser sig frem med mange forskellige spændende aktiviteter.

Dagen starter kl. 13, når borgmester Trine Græse byder velkommen og ridser sit forslag til næste års budget op – og når boderne og foreningsaktiviteterne lukker kl. 17, fortsætter underholdningen fra hovedscenen i Rådhushaven frem til kl. 23.

Summen på scenen
Mens Søborg Hovedgade og arealerne omkring Gladsaxe Rådhus summer af aktivitet, underholdning og politisk markedsstemning, vil Michael Falch slynge hits ud i højtalerne på scenen fra klokken 20.

Den erfarne musiker, der har en fortid som frontmand i bandet Malurt bag sig, har oplevet en opblomstring i de senere år. Med sin medvirken i Toppen af Poppen og et prisbelønnet album ’Pludselig Alting Samtidig’ fra 2016 har Michael Falch stablet et stort liveshow på benene sammen med Dét Band.

Dét Band og Michael Falch har turneret landet rundt med deres gnistrende og rockshow, der nu rammer Gladsaxe med hits som ’Ud af mørket’, ’Den eneste i verden’ og ’Vi er her endnu’.

Med sig i bandet har Michael Falch sin sparringspartner gennem de sidste 12 år, guitaristen Lars Skjærbæk, Mikkel Damgaard på tangenter, den karismatiske scenemand og bassist Troels Skjærbæk samt den internationalt anerkendte århusianske trommeslager Peter Dombernowsky.

 

Borger