Ny grøn oase i Erhvervsbyen:

Åbning af Dyrups Æblelund

Gladsaxe Erhvervsby arbejder sammen om at udvikle og forskønne byrummet, så det bliver mere attraktivt for både medarbejdere og borgere. Som led i dette åbnede Dyrup i samarbejde med Erhvervsbyen d. 22. oktober lågerne til deres æblelund, som nu er blevet døbt Dyrups Æblelund. Både borgere og medarbejdere i området strømmede til på den smukke efterårsdag, så der var over 100 engagerede borgere og medarbejdere, som sammen med borgmester Trine Græse og direktør for PPG/Dyrup og formand for Erhvervsbyen Peter Sørensen klippede båndet og smagte på den lækre æblemost, som Grønt Idécenter og Agenda 21 havde brygget.

- Det er vigtigt for mennesker at færdes i naturen, og vi vil gerne bringe naturen tættere på vores by, og det gør vi ved at åbne sådan nogle små perler her som Æblelunden, sagde Trine Græse. Peter Sørensen, direktør for PPG/Dyrup bakker op: - Vi er jo midt inde i en storby, så jo flere, der kan nyde en lille oase som den her, jo bedre, og det er derfor, vi har åbnet op. Kan vi bidrage til, at flere kommer ud og nyder naturen, så vil det være fint, fortæller direktør Peter Sørensen.

Æblelunden ligger på Gladsaxevej lige omkring nr. 270 over for Gyngemosevej og Høje Gladsaxe og vil være åben i hverdage mellem kl. 7 og 19. Alle er velkommen til at bruge lunden, samle æbler mv. Hvis I har idéer til, hvordan vi kan udvikle og bruge Æblelunden, så er I velkommen til at kontakte mig. Gladsaxe Erhvervsby er meget glad for, at det i kraft af samarbejdet på tværs er lykkedes at få adgang til nogle attraktive private områder og arbejder nu videre med at udvikle og forskønne andre steder i Erhvervsbyen. Kontakt leder af Gladsaxe Erhvervsby Karen Brosbøl Wulf, hvis du har input eller idéer til arbejdet.

Borgmester Trine Græse og formand for Gladsaxe Erhvervsby Peter Sørensen åbner Dyrups Æblelund

Se en lille fim fra åbningen af æblelunden