Ny Søborg-oase skal udsmykkes med kridttegninger

BID Søborg inviterer børn og barnlige sjæle til at forskønne et nyt udendørs loungeområde på hjørnet af Jonas Lies Vej.

BID Søborg er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune og handelsforeningerne i Søborg. De mødes en gang om måneden for blandt andet at finde på løsninger, der kan gøre Søborg Hovedgade til et mere hyggeligt sted at være.

Et af initiativerne er et nyt loungeområde på hjørnet af Jonas Lies Vej, hvor gamle paller fra Meny er blevet forvandlet til en midlertidig oase i træernes skygge.

BID Søborg er en del af BID Gladsaxe, som har stor fokus på FNs verdensmål.

Kridtstreger, popcorn og saftevand
Selvom det nye loungeområdet på Jonas Lies Vej allerede kan beskrives som en oase, har BID Søborg endnu større ambitioner for det nye opholdssted.

Derfor inviterer netværket alle børn og barnlige sjæle til at udsmykke fortovet med kridttegninger torsdag den 27. juni. Kaffebaren Tante Lola sætter gang i løjerne klokken 14:30 og byder på saftevand og Folkekirkens Nødhjælp og popcorn i butikken Erle Perle. Det kræver ingen tilmelding.

Borgmester Trine Græse lærte mere om BID-netværkets arbejde med verdensmålene til Go'nat Bagsværd.

Nye tiltag i vente
Samarbejdet mellem Gladsaxe Kommune og de erhvervsdrivende i Søborg kommer både handels- og bylivet til gode. Det er erfaringer fra netværkets møder, der ledes af Mikkel Niess fra BID Danmark.

Det nye loungeområde er bare et af de mange tiltag, der er kommet ud af netværkets møder. Efter sommerferien sætter netværket også fokus på, hvad butikkerne på Søborg Hovedgade selv kan bidrage med, for eksempel udsmykning af vinduer og facader.

Vil du have hjælp af netværket til at forskønne din butik, eller vil du blot høre mere om det, er du mere end velkommen til at kontakte byplanlægger Christina Hoffer på mail chrhof@gladsaxe.dk eller telefon 39 57 50 44.