Oplev Hjalmer og ANNE DORTE & MARIA på Gladsaxedagen

Lørdag 24. august inviterer Gladsaxe Kommune til årets Gladsaxedag, som blandt andet byder på koncerter med topaktuelle Hjalmer og folkekære ANNE DORTE & MARIA, mens teater for børn, en lang perlerække af spændende foreninger og Gladsaxes helt eget Folkemøde med lokalpolitisk debat sikrer et spækket program

I år skal det helt store kryds i Gladsaxekalenderen sættes lørdag 24. august klokken 13, hvor Gladsaxe traditionen tro byder alle borgere, foreninger og andre interesserede velkommen til Gladsaxedagen. Søborg Hovedgade og området omkring rådhuset vil igen i år være fyldt med underholdning, politisk markedsstemning, lækker mad og spændende foreningsliv

Klokken 13 byder borgmester Trine Græse velkommen fra Musikscenen i Rådhushaven og præsenterer for første gang sit forslag til Gladsaxes budget for næste år, inden budgetforhandlingerne starter. Derefter er der rig mulighed for kaste sig ud i de mange forskellige aktiviteter, bl.a. er der teater for børnene i Bibliotekshaven kl. 13. Op mod 100 lokale foreninger og institutioner sørger for underholdning og liv, mens spændende foodtrucks og boder sørger for mad og forfriskninger.

Folkemødestemning med politisk debat
Er man til debat og indflydelse på den politiske scene i Gladsaxe, kan man blande sig i diskussionerne på Gladsaxedagens helt eget folkemøde i Rådhusparken. Tine Gøtzsche er ordstyrer på tre debatter fra klokken 14.15 med byrådspolitikere om Gladsaxes byudvikling, Nærhed og lighed i sundhed samt Medborgerskab i Gladsaxe. Alt sammen med en rød tråd fra Gladsaxestrategien, som tager udgangspunkt i FN’s verdensmål.

Boderne og foreningsaktiviteterne lukker klokken 17, men underholdningen fortsætter fra hovedscenen i Rådhushaven til klokken ca. 22, hvor lokale bands underholder, inden ANNE DORTE & MARIA slutter aftenen med et nostalgisk brag.

Følg med og læs mere om Gladsaxedagen på gladsaxe.dk/gladsaxedagen - hvor man blandt andet kan se og downloade hele programmet og et detaljeret kort over området og aktiviteterne.

Hent programfolderen her

Se kortet over området her