Prøv kræfter med leslåning og hjælp naturen

Lørdag 22. juni kan du give naturen en hånd i Høje Gladsaxe Parken, når der er leslåning og naturaktiviteter for børn

Har du prøvet det gamle håndværk at slå med le? Ellers har du chancen lørdag 22. juni klokken 10-15 - eller så længe du magter. Naturen passer nemlig ikke sig selv. Hvis vi ønsker høj biodiversitet, skal naturen plejes, så den ikke gror til i ensartede urter, krat og skov.

Enghaven i Høje Gladsaxe Parken rummer mange spændende planter og dyr, men den er for våd til, at de store maskiner kan holde krattet væk. Derfor inviterer Gladsaxes naturteam alle interesserede til en frisk eftermiddag med leslåning og naturaktiviteter for børn. Med den rigtige teknik, kan alle lære at slå med le, og det giver sund og meningsfuld motion.

Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe og Gladsaxe Kommunes naturteam inviterer sammen til arrangementet og står for at instruere dig i, hvordan man bruger en le. Alle kan deltage i arrangementet, og du er velkommen til at tage børn med.

Alt det praktiske
Vi byder på frokost, kage samt te og kaffe til arrangementet. Medbring gerne dit eget krus. Tilmeld dig senest onsdag 19. juni til Benedicte på telefon 50 46 61 66 eller på mail til natur@gladsaxe.dk 

Medbring praktisk tøj og arbejdshandsker. Vi står for selve redskaberne. Ved heldagsregn aflyses arrangementet. Ring på 50 46 61 66, hvis du er i tvivl.

Vi mødes på arealet foran Høje Gladsaxe nr. 66 og 68 - se mødestedet på kortet herunder:

  

Borger