Sommerferieturen for psykisk sårbare i Gladsaxe

Psykisk sårbare kan komme på sommertur til Vesterborg nær Assens 25.-29. juni 2018.

I år går turen for psykisk sårbare i Gladsaxe til Vesterborg på øen Torø tæt på Assens på Fyn. Vesterborg er Københavns Kommunes lærerforenings Feriekoloni. Årets ferietur arrangeres af Gladsaxe Kommune i samarbejde med SIND Gladsaxe.

En koloni på en tidligere ø
Vesterborg ligger på Torø som er på 600.000 m2. Oprindelig var Torø en ø ca. 5 km sydøst for Assens. Ændrede strømforhold og havaflejringer har gjort Torø landfast med Fyn. Der er i dag adgang til øen via en sandtange fra landsbyen Torøhuse. Kolonien råder over transportmidler, der kan bringe bagage og hente varer, men feriegæster må spadsere 1,5 km over til Vesterborg. Vesterborg er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Læs mere om kolonien Vesterborg her.

Sådan kommer du med
Ferieturen er vi fælles om at planlægge. Både med aktiviteter og madlavning. Vi planlægger turen i fællesskab på møder i april og i maj i Carlshuse. For at sikre en god ferie for alle, holder vi sommerferieinterview med alle tilmeldte mandag 16.april. Du får besked, om du har fået en ferieplads senest tirsdag 17. april.

Der arrangeres fælles biltransport fra Carlshuse.

Ferien afholdes 25. – 29. juni 2018.

Pris: 1200 kr.
Tilmeldingsfrist: 6. april
Sommerferieinterview: 16. april
Besked om deltagelse: 17. april
Betalingsfrist: 1. juni

Send din ansøgning til soflda@gladsaxe.dk eller aflever den til receptionen på Carlshuse, Carls Blochs Alle7-9 2860 Søborg. Husk at skrive kontaktdata (telefonnummer, mail og CPR-nr.) på tilmeldingen.

Har du spørgsmål til turen, kan du kontakte Lisbeth Danielsen på telefon 30 50 30 33.

Borger