Tophåndbold i Gladsaxe Idrætshal

Det er lang tid siden, der har været håndbold på øverste niveau i Gladsaxe Idrætshal. Men nu er der igen mulighed for at se professionelle spillere i aktion i hallen, når København Håndbold tager i mod Ringkøbing Håndbold i dameligaen lørdag 16. februar kl. 14.

De forsvarende danske mestre København Håndbold spiller denne dag deres hjemmekamp i hallen, fordi deres sædvanlig hjemmebane er optaget til danske mesterskaber i badminton. Gladsaxe Kommune stiller hallen til rådighed for ligaholdet mod at København Håndbold laver træningstimer med børnehold i Gladsaxe HG og Akademisk Boldklub. De spillere der deltager i træningstimerne får samtidig gratis adgang til ligakampen.

På København Håndbolds hold er der flere profiler, hvor der fra det danske landshold kan nævnes Maria Lykkegaard. Hanna Blomstrand er svensk landsholdsspiller og Kelley Dulfer er på det hollandske landshold. Selv om modstanderen fra Ringkøbing Håndbold ikke har haft den bedste sæson i år, så skal københavner-holdet være på vagt, for den første kamp endte med en spinkel sejr på kun 25-22.

Du kan købe billetter til kampen ved indgangene eller på ticketmaster.dk