Ulrich Schmidt-Hansen bliver ny social- og sundhedsdirektør i Gladsaxe

Gladsaxe Kommune har ansat den 43-årige Ulrich Schmidt-Hansen som ny direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen.

Ulrich Schmidt-Hansen kommer fra en stilling som direktør i Holbæk Kommune, hvor han havde ansvaret for ældre, sundhed, handicap, skole, børn og familie. Derudover har han også en fortid i henholdsvis Finansministeriet og Økonomi- og Erhvervsministeriet.

- Jeg er sikker på, at Ulrich med sin brede erfaring kan løfte forvaltningen til nye højder, styrke det tværgående samarbejde i direktørkredsen og derigennem bidrage til Gladsaxes samlede organisation med helt nye perspektiver, siger Gladsaxes kommunaldirektør Bo Rasmussen.

Ulrich Schmidt-Hansen starter i Gladsaxe 1. august og overtager jobbet fra Jane Torpegaard, der går på pension efter 19 år på posten.