Vær med i genbrugslaboratorie på Fremtidsvej

Spændende nyt genbrugslaboratorie på vej i den tidligere politistation ved Buddinge Station

Gladsaxe har to tomme rum til rådighed i den tidligere politistation på Fremtidsvej, som skal fungere som ny byport for Buddinge fremover. Her skal der i to år være et makermiljø og hacklab. Vi skal genbruge, upcycle, genanvende, nyskabe, teste, kreere og meget mere i de to rum.

Besøg os og kom med input
Kom forbi Fremtidsvej 1 torsdag 10. januar klokken 17-18 på første sal. Fortæl os, hvad du tænker, der skal udfylde rummene ud over genbrugsmaterialer. Er det en 3D-printer, en laserskærer, en cykelpumpe eller noget helt fjerde? Og vil du deltage som frivillig, bruger eller bare idémager? Vi har brug for dig.

Indretning af genbrugslaboratoriet
Mandag 25. marts klokken 17-18 skal genbrugslaboratoriet indrettes. Kom og vær med til at skabe rammerne for de to rum, hvor vi skal genbruge, upcycle, nyskabe, teste og kreere. Adressen er Fremtidsvej 1, 2860 Søborg, i den tidligere politistation over for Buddinge Station.

Miljø og genanvendelse på dagsordenen i Gladsaxe
Gladsaxe Byråd vedtog i efteråret 2018 den nye kommunestrategi - Gladsaxestrategien. Med den indarbejder Gladsaxe FN's verdensmål for bæredygtig udvikling direkte i sin kommunestrategi - som første kommune i landet. Det betyder, at temaer som miljø, klima, genbrug og genanvendelse får ekstra meget fokus.

Læs mere på gladsaxe.dk/gladsaxestrategien