Vær med til Gladsaxe byorienteringsløb

Kan du finde rundt i din egen kommune? Prøv kræfter med din stedsans ved Gladsaxe byorienteringsløb søndag den 1. september.

Søndag 1. september har du mulighed for at deltage i et anderledes motionsløb, når Gladsaxe byorienteringsløb skydes i gang fra Rådhuspassagen i Gladsaxe. Byorienteringsløbet er et anderledes motionsløb for både voksne, også seniorer, og unge, der gerne vil prøve kræfter med orienteringsløb.

Løbet er selvfølgelig primært motion for kroppen, men med lidt hjernegymnastik indblandet. For man skal følge med på et kort med en indtegnet rute, man får udleveret ved starten. Herefter skal man opsøge de udlagte poster ved hjælp af et kort uden gadenavne. Og der bliver taget tid. Både starttid og tiden, når man er i mål, noteres. Du kan således sammenligne din tid med de andre konkurrencedeltageres på den bane, du har tilmeldt sig. Du kan spurte og give den gas, men du kan også gennemføre i dit eget afslappede tempo og bare gå. Til forskel fra det ”normale” orienteringsløb i skoven bevæger man sig her på fortove og pladser og i parker og andre grønne områder i Gladsaxe. Det bliver derved også en lidt anden måde at opleve sin kommune på.

Flere ruter at vælge mellem
Du kan vælge mellem 3, 5 og 8 km. ruter, og du kan deltage individuelt eller i hold/familier. Alle kan være med. Starten går fra Rådhuspassagen i Gladsaxe mellem kl. 13.00 og kl. 15.00.

Du tilmelder dig på www.motionsorientering.dk/competition/gladsaxe-byorienteringslob (klik på knappen ’Sign up here’). Du kan tilmelde dig løbet indtil 29. august kl. 22.00.

Orienteringsklubben OK73 i Gladsaxe er med inde over byorienteringsløbet med hjælpere og organiserende frivillig arbejdskraft. Arrangører er Find Vej i Danmark, der er et initiativ under Dansk Orienterings-Forbund, i samarbejde med Gladsaxe Kommune, Kulturmetropolen og orienteringsklubben OK73 i Gladsaxe.