Bevægelse & Kreativitet

Synes du at en hverdag, hvor du kan røre dig og være fysisk aktiv sammen med andre, lyder godt, så er Krop & Bevægelse måske noget for dig.

Bevægelse & Kreativitet har til huse på Kellersvej 20AB og er et aktivitets- og samværstilbud under BAS - Beskæftigelse, Aktivitet & Samvær.

Brugergruppen

Kellersvej 20AB er et tilbud, hvor der dagligt kommer ca. 20 brugere - alle mennesker med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Brugerne er forholdsvis selvhjulpne, men har alle behov for fysisk og/eller verbal guidning, hjælp og støtte til for eksempel personlig hygiejne, af- og påklædning, kommunikation, o.l.

 

Aktiviteter og samvær På cykeltur

Vi har fokus på fællesskabet, at have det sjovt, at bevæge os, at være aktive, få stimuleret sanserne og at komme ud og opleve omverdenen.Vi gør det i praksis bl.a. ved gå- og cykelture, gåbanko, indendørs bevægelseslege, svømning, afspænding, yoga og holdaktiviteter i det fri samt i vores festsal, fx bevægelse til musik og boldspil. Vi har også et antal motionsmaskiner, gå/løbebånd og motionscykel. Vi tror på konceptet ”GUB” = Gode Unødvendige Bevægelser i hverdagen. Du behøver ikke være fuldt ud mobil, vi tilpasser tilbuddene om fysisk aktivitet individuelt efter ønsker, behov og evner. Når vi en gang om ugen laver mad sammen, eller når vi bager brød til kaffen, tager vi udgangspunkt i opskrifter fra Hjerte- eller Diabetesforeningen. Vi har også busser til rådighed, så vi sammen kan køre af sted og handle eller på andre ture. Du får medindflydelse på dagligdagen. Vi afholder brugermøder en gang om måneden, hvor forslag og ønsker til aktiviteter og samvær er mere end velkomne.

Herudover tilbyder vi en dagligdag, hvor fokus er på at hjælpe hinanden, socialt samvær og individuelt tilpassede aktiviteter, kreative, lystbetonede, årstidsbestemte, tematiske i huset eller på tværs i BAS. Når der festes i BAS, er vi altid med!

Hyggetur i sneen

 

Kontakt

Krop & bevægelse - Kellersvej 20AB

Kellersvej 20
2860 Søborg
Send digital post

Ledelse

Daglig leder
Susanne Lundahl Michaelsen
sulumi@gladsaxe.dk
Telefon: 39 57 33 67

Beskæftigelse, Aktivitet og Samvær