Bolig, beliggenhed og indretning

Botilbuddet Kellersvej 8-10 / Kellersvej 9-19 er beliggende i et yderst naturskønt område, lige op til en fredet mose og tæt på offentlig transport med gode indkøbsmuligheder. På Kellersvej er der aktivitetscenter, fysioterapi, ergoterapi og en hyggelig café. Der er ca. 1,5 km til ambulatoriet med sygeplejersker, læger samt specialtandpleje.

Boligen og fællesarealer

Botilbuddet består af 10 huse med i alt 94 boliger. Boligerne er fordelt således:

  • 94 boliger er på 15-18 kvadratmeter, hvor der bliver delt badeværelse og toilet mellem to boliger
  • Pr 15. februar 2018 flytter Kellersvej 10 i midlertidige pavillioner, da der bygges nye tidssvarende boliger.

Der er fælles køkken og dagligstue i hvert hus med udgang til terrassen.

Kellersvej 8 og 9 består af huse, med 6 boliger i hver. Husene er sammenhængende fire og tre. Borgerne har egen bolig, der består af et værelse på 15 - 17 kvm. Borgerne deler badeværelser to og to. Der er fælles køkken / spisestue og dagligstue. Husene er personligt og hyggeligt indrettet. Der er udgang til haven fra boligerne og fra stue / køkken. Husene er bygget i 1963 og blev bygget om i årene 1999 - 2004, hvor Kellersvej 8 og 9 blev etableret som fælles botilbud. 

Kellersvej 10 består af fire huse (A - D). Alle huse er i to plan. I husene er der elevator til første sal. Der er i alt 60 boliger. De 56 boliger er på 15 m2 og for dem gælder det, at to boliger deles om et badeværelse og toilet. De sidste fire boliger er på 18 m2 og har eget bad og toilet.

Rygning

Borgerne må ryge i deres egen bolig eller udenfor - væk fra indgange til fællesarealer. Gæster må ryge i borgernes bolig, hvis borgerne giver dem lov, men vi opfordrer alle til at ryge udenfor. Borgerne må ikke ryge i boligen, når personalet er tilstede for at hjælpe og 10 min. før hjælp gives, skal der derfor luftes godt ud. 

Alle fællesrummene er røgfri og personalet må ikke ryge i arbejdstiden og på matriklen.

Kellersvej 8-10 / Kellersvej 9-19