Hjælpemiddeldepotet

Hos hjælpemiddeldepotet har du mulighed for at få repareret et hjælpemiddel, afprøve et udvalg af hjælpemidler, eller afhente et hjælpemiddel du er blevet bevilliget.

Reparation af hjælpemidler

Hvis du har brug for at få repareret et hjælpemiddel, kan du aflevere det hos Hjælpemiddeldepotet. Der er mulighed for at få udført mindre reparationsopgaver i forbindelse med udlånte hjælpemidler på Hjælpemiddeldepotet. Du kan finde adresse og åbningstider nederst på siden, under Kontakt.

Udstilling af hjælpemidler

På Hjælpemiddeldepotet er der mulighed for at se og afprøve et udvalg af de mest almindelige hjælpemidler onsdage fra kl. 10.00 – 12.00. Ønsker du særlig vejledning, skal du aftale det med en ergoterapeut fra Hjælpemiddelgruppen på telefon 39 57 60 86

Straksbehandling af ansøgninger om hjælpemidler

Hvis du har brug for et hjælpemiddel her og nu kan du henvende dig på Hjælpemiddeldepotet onsdage fra kl. 10.00 – 12.00. Der er en ergoterapeut, der vurderer om du umiddelbart er berettiget til at få bevilliget et hjælpemiddel. Ofte er der tale om behov for en rollator eller andre ganghjælpemidler. Hvis ergoterapeuten vurderer, at et hjælpemiddel er nødvendig, er det muligt at få det udleveret samme dag.

Aflevering og afhentning af hjælpemidler

Du kan aflevere og afhente dit hjælpemiddel mandag til fredag fra kl. 8.00 - 10.00 efter forudgående aftale med terapeuterne.

Kontakt

Hjælpemiddeldepotet

Transformervej 5
2860 Søborg
Telefon: 39 57 58 36
Send digital post

Åbningstider

Onsdag: 10.00-12.00

Telefontider

Mandag-Fredag: 8.00-9.00

Hjælpemidler