Carlshuse

Carlshuse er et trænings- og aktivitetshus for psykisk sårbare borgere. Huset er offentligt tilgængeligt for alle over 18 år og byder på en række muligheder for støtte og aktiviteter for borgere med psykiske eller sociale vanskeligheder.

Café Carl

I hjertet af Carlshuse er Café Carl, hvor du kan købe mad og drikke, læse avisen eller hygge dig med de andre gæster. Alle er velkomne i cafeen og til at benytte sig af husets mange faciliteter: krea-værksted, IT-rum, motionsrum, dagligstuerne samt en dejlig have.
 

Samtaler og gruppeforløb

Vi tilbyder samtaler, gruppeforløb og andre aktiviteter. Nogle af tilbuddene kræver en visitation fra en sagsbehandler, andre ikke.
 

Hvem er ansat

Der er ansat ca. 14 pædagoger og en kost- og sundhedsmedarbejder, der afholder samtaler og gruppeforløb og arrangerer aktiviteter i huset og sommetider udflugter ud af huset i Carlshuses minibus. En del af personalet fungerer også som støttepersoner i borgernes egne hjem. Huset er desuden arbejdsplads for Det Psykosociale Områdes ledelse og administration.
 

Brugerindflydelse

Vi arbejder målrettet for at øge brugerindflydelsen i huset gennem en valgt brugerbestyrelse og de månedlige husmøder. Du kan også påvirke husets udvikling ved at deltage aktivt i husets sociale og praktiske hverdag.

Receptionen og cafeen bemandes af frivillige borgere og medarbejdere med brugerbaggrund.
 

For de unge

Unge er velkomne i Carlshuse. Hvis du vil deltage i aktiviteter, der er rettet specielt til dig, der er mellem 18-29 år skal du hellere henvende dig til Ungehuset på Valdemars Allé, som bl.a. har Kildevældet, som er et ugentligt samværstilbud for unge.
 

Vil du vide mere

Alle er velkomne til at komme på besøg og høre nærmere. Vil du være sikker på, at der er tid til en rundvisning, kan du aftale tid med receptionen på tlf. 39 57 34 34

Læs mere om huset i vores folder eller på vores hjemmeside, Klik her.

Du kan også følge med husets aktiviteter via vores månedsblad Solstrålen, som du kan hente i receptionen.

Aktivitetstilbud