Buddinge Hovedgade 111

Buddinge Hovedgade 111 er et botilbud til 7 beboere med psykiske og sociale funktionsnedsættelse, som har brug for personlig støtte i hverdagen.

Huset ligger på Buddinge Hovedgade 111 og er en rødstensbygning i to etager. Hver beboer har en 2-værelses lejlighed med eget køkken, toilet og bad. Der er desuden en fælles lejlighed, et vaskeri og en have til fri afbenyttelse. I fælleslejligheden tilbydes forskellige aktiviteter og social kontakt. Der er fælles aftensmad og morgenmad en gang om ugen. 

Hvilke type botilbud er Buddinge Hovedgade 111?

Botilbuddet har tilknyttet to socialpædagoger, der yder støtte til blandt andet indkøb, madlavning, oprydning og rengøring samt kontakt til kommunen. Derudover afholdes samtaler efter fælles aftale, og der er mulighed for ledsagelse til diverse aftaler som for eksempel lægebesøg samt hjælp til at administrere økonomi og medicin.

Det betyder, at du kan søge boligstøtte efter særlige regler. Du kan dog ikke samtidig have en anden lejebolig.

Botilbuddet har desuden en valgt brugerbestyrelse.

Kan jeg få en bolig i Buddinge Hovedgade 111?

Kontakt din sagsbehandler, hvis du mener, at du er berettiget og gerne vil have en plads. Vil du gerne vide mere om Buddinge Hovedgade 111, er du velkommen til at kontakte Botilbuddet eller Psykiatri- og Handicapafdelingen.

Ledige pladser bliver fordelt efter behov. Det betyder, at det er dén borger, som kommunen vurderer har størst behov, som bliver tilbudt den ledige plads. Derfor kan man som borger også sige nej tak til en plads uden at det har nogen konsekvenser for, hvor hurtigt man bliver tilbudt en ny plads.

Hvem kan jeg kontakte?

Leder: Christian Alvang Jespersen, E-mail chalje@gladsaxe.dk, telefon: 39 57 34 04, mobil: 51 86 67 96
Buddinge Hovedgade 111, 2860 Søborg.

Buddinge Hovedgade 111 er tilknyttet Det Psykosociale Område i Gladsaxe, der hører under Social- og Handicapafdelingen i Social- og Sundhedsforvaltningen.

Læs værdigrundlaget for Det Psykosociale Område her.

 

Boliger til psykisk syge