Sommerferieturen for psykisk sårbare

Vi afholder i år to sommerferieture for psykisk sårbare. I år går rejserne til Alhage og til Tisvildeleje. Det er SIND der arrangere pg afholder begge rejser.

Har du lyst til at deltage i den årlige sommerferietur i uge 26? Turen arrangeres i samarbejde med SIND og er åben for alle Gladsaxeborgere.

I år tager vi til Alhage, som ligger på halvøen Ahl,  på en 13.000 m2 stor grund ca. 4 km fra Ebeltoft. Alhage ligger direkte ved skov og strand og med mange muligheder for at deltage i aktiviteter og seværdigheder i nærheden.

Vil du med?

Hvis du skulle være interesseret i at deltage, så ring til Lisbeth på telefon 30 50 30 33 for yderligere informationer, eller følg med på vores Facebook side, IBG skærm eller Bladet Solstrålen.

Hvad koster det?

Du skal betale ca. 1.500 kr, for at kunne komme med på denne sommerferie.

Hvornår skal vi afsted?

Sommerferieturen er i uge 26, 2019.

Ferieopholdet er 5 dejlige sommerdage på Kildegaard ved Tisvildeleje tæt ved strand,

Tisvilde Hegn og Tibirke Bakker og med udflugt til Hillerød eller en af de andre skønne byer i Nordsjælland. Vi dyrker måske yoga, har workshop og samtaler, er kreative i malerværkstedet eller hygger os bare. Stedet er et dejligt gammelt sommerpensionat. Hvert år er der enighed blandt alle deltagere om, at det er en succes. Dejlig mad og gode eneværelser.

Hvem kan deltage?

Ferien er primært for borgere fra Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Gentofte Kommuner.

Vil du med?

Interesserede bedes kontakte Svend Balle inden 1. april: tlf. 50 45 64 02 (SMS) eller svendbax@hotmail.com. Du får besked om endelig tilmelding i begyndelsen af april.

Hvad koster rejsen?

Du skal betale 900 kr. for at kunne dletage i turen. Det forudsætter et personligt medlemskab af SIND. Kontingent skal være betalt senest 15. marts. Ellers betales yderligere 200 kr.

Betaling skal ske inden 1. maj.

Dato for rejsen

Fra mandag 19. august kl. 10.00 til fredag 23. august.

Mødested når vi skal afsted

Vi mødes på Lyngby Station, Ulrikkenborg Plads på afrejsedagen og tager toget derfra med skifte i Hillerød.

Adresse for Kildegaard, Tisvilde

Kildegaard, Hovedgaden 52, 3220 Tisvildeleje.

Psykosociale tilbud