Telefonkæden

Har du brug for et tryghedsopkald hver morgen, så er kommunens Telefonkæde en mulighed for dig. Telefonkæden er et tilbud til svækkede, ældre borgere, som ikke har familie i nærheden eller netværk omkring sig.

Hvornår bliver jeg ringet op?

Er du med i ordningen, vil du få et tryghedsopkald hver morgen på alle ugens hverdage mellem klokken 8 og 9. Opkaldet foretages af en af kommunens frivillige hjælpere.


Hvad hvis jeg ikke besvarer opkaldet?

Hvis du ikke besvarer opkaldet, kontakter opringeren først en af dine pårørende, hospitalernes patientindlæggelse eller hjemmeplejen for at få oplyst, om du opholder sig dér. Er det ikke tilfældet, må opringeren gå ud fra, at du ligger syg derhjemme, og vil straks sætte foranstaltninger i gang, så du får den fornødne hjælp hurtigst muligt. 


Koster det noget at være med i Telefonkæden?

Det er gratis at være med i Telefonkæden. Du skal blot udfylde et tilmeldingsskema, som du finder i den blå boks længere ned op siden, og returnere det til Gladsaxe Kommune.


Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål vedrørende Telefonkæden, er du velkommen til at kontakte ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg på telefon 39 57 55 43 eller på e-mail sofeel@gladsaxe.dk

Kontakt

Administration

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
ssf@gladsaxe.dk

Kontaktperson

Ældrekonsulent
Ea Lykke Elsborg
sofeel@gladsaxe.dk
Telefon: 39 57 55 43

Aktivitet og samvær for seniorer