Motion for seniorer

Her kan du få et overblik over alle de idræt- og motions tilbud kommunen har til seniorer

Senioridræt

Gladsaxe Kommune udbyder hvert år en lang række idrætstilbud.
Motion er godt for både korp og sjæl. Få gode idéer til hvordan du kan få mere motion ind i din hverdag

Badminton

Badminton er en sjov motionsform uanset om man er øvet eller begynder. Du behøver ikke at medbringe ketsjer og bolde, Vi har nogle til udlån.

Bowling

I bowling er de personlige rekorder og det sociale samvær i højsædet. Vi hygger og snakker, samtidig med at vi forbrugt vores krop.

Gymnastik

Gymnastiktimerne foregår til levende og glad musik. Undervisningen tager højde for aldersforskel, og programmet er derfor varieret med blandt andet strækøvelser, konditionstræning og styrkeøvelser med elastikker samt øvelser med bolde, håndvægte og gulvmåtter.

Idrætskursus på Bornholm

Tag med på en aktiv ferie på Bornholm med idræt, motion og bevægelse. Vi er væk i 7 dage fra 19.- 25. maj. Vi bor på Hotel Gudhjem med helpension.

Seniordans

Her er danseglæden i fokus. Deltagerne danser med og uden partner – i kreds, parvis eller flere par sammen. Musikken har udgangspunkt i international folkemusik samt evergreens. Hver gang holder vi en lille kaffepause.

Seniorfitness

Du kan styrketræne gratis, hvis du er pensionist eller efterlønsmodtagere i Kommunen i de træningscentre, der er tilknyttet seniorcentrene.

Sommeridræt

Sommeridræt foregår i juni og august - og tilbuddet er GRATIS. Vi prøve mange forskellige sportsgrene, nogle som du måske ikke har prøvet før. På sommeridrætskurserne er det gode samvær lige så vigtig som motionen.

Stolegymnastik

Vi har stor succes med gymnastikhold for mindre fysisk stærke seniorer, som benytter sig af et hjælpemiddel som f.eks. stok eller rollator eller har dårlig balance.

Vandgymnastik

Vandgymnastik rører alle muskler, svømning træner konditionen, så alle kan deltage, uanset om man kan svømme eller ej.

Varmtvandstræning

Varmvandstræning består af individuel træning, vejledning og fælles vandgymnastik. Pladserne fordeles efter individuelt behov. Det er svømmelærere, og ikke behandlere, som står for undervisningen.

Kontakt

Træningscenter Gladsaxe

Kildebakkegårds Alle 165
2860 Søborg
traeningscenter@gladsaxe.dk

Kontaktperson


Lis Gym Christansen
soflgc@gladsaxe.dk
Telefon: 29 36 81 80

Seniorer