Idrætskursus i Costa De Almiera

Som noget nyt har vi i år ændret vores destination for Senioridrættens aktive ferie, så vi i stedet for Bornholm drager til Spanien, nærmere betegnet Costa De Almiera på den Spanske solkyst.

Hvem kan deltage

Pensionister, efterlønsmodtagere, selvpensionerede, bosiddende i Gladsaxe Kommune (man skal ikke nødvendigvis være deltager i Senioridræt for at deltage på turen).

Dato for ferien

31. maj – 7. juni 2019

Prisen er

• pr. person i dobbeltværelse: kr. 7.500,-
  • Tillæg for eneværelse: kr.    900,-

Prisen inkluderer

• Bus fra Gladsaxe Rådhus til Lufthavnen t/r
  • Fly med mad ombord samt transfer lufthavn-hotel t/r
  • Hotel med halvpension
  • 2 busture m. dansk guide i vores egen bus
  • Motionsundervisning

Tilmelding og frist

Fristen for tilmelding er senest 15. februar 2019. Får du plads på rejsen, får du direkte besked senest i uge 12. Øvrige ansøgere optages automatisk på venteliste. Inden afrejsen afholdes et informationsmøde, hvor vi gennemgår rejsen og deltagerne får mulighed for at hilse på hinanden.

Her kan du tilmelde dig

Du kan hente det i Borgerreolen i Rådhushallen eller du kan downloade tilmeldingsskemaet her. Når du har udfyldt skemaet kan du enten aflevere skemaet i Informationen på Kildegården eller sende skemaet til Gladsaxe Kommune, Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen, Forebyggelsescentret, Søborg Hovedgade 200, 2860 Søborg Att. Lis Greisholm Christiansen (rejseleder).

Rejseforsikring

Du skal selv sørge for at tegne rejse- og hjemtransportforsikring da disse ikke er inkluderet.

Hvor skal vi bo?

Hotel Best Sabinal – kategori 4

Vores værelser er med skrå havudsigt. Hotellet ligger på Strandpromenaden. Vi har 100m.til lokal Centrum Roqetas de Mars og 50m. til stranden.

Hotellet har gratis Wi-Fi og aircondition og bar, restaurant, pool og ny renoveret i 2016

Hvad skal vi opleve

Da det er en aktiv ferie forventes det at du deltager i undervisning i vandgymnastik, motionsgymnastik og dans. Desuden bliver der på turen også arrangeret daglige gåture på 3-5 km

Der bliver også arrangeret 2 busture

1 Heldagstur til Granada og Alhambra

Vi tager gennem Alhambra, som er Andalusiens gamle, mauriske palads og kandidat til verdens syv nye vidundere. Vi lader os forføre af historier om araberprinsesse, voldsomme krige, rige kaliffer, og katolske konger, alt sammen fortalt igennem de frodige haver og detaljerede symboler og skrift i gipsstuk.

På rundturen i Alhambra bevæger vi os igennem tiden fra 1238 til 1492, hvor 23 sultaner hver har sat sit præg på de fantastiske paladser, inden de katolske monarker lagde deres hånd på værket i en kollision af maurisk og katolsk arkitektur og historie. Vi skal også opleve den gamle spanske hovedstad, Granada, der med pulserende liv omkranser det royale kapel og den storslåede katedral som du også kan besøge.

I Granada finder man et spændende centrum, hvor arkitektur, historie og de lokales travle dagligdag mødes, og her vil der være god tid til at udforske de mange gader, markeder, butikker og tapas-barer.

½ dagstur med guidet byvandring til Almeria

Den mest autentiske del af Spanien er manifesteret i hovedstaden, Almería, hvor det rigtige, spanske byliv fås helt ind under huden. Hverdagens puls og den andalusiske charme mærkes på det lokale marked, hvor friskfangede fisk og lokale grøntsager bliver langet over diskene, mens andre mødes i hjørnet og diskuterer livets store og små spørgsmål.

Vi oplever en by, som har vokset sig stor inden for de sidste årtier. Byen er fyldt med historie, og det kan man også se, når man går rundt i de hyggelige gader. Her oplever vi både gamle ruiner, charmerende pladser, monumenter og fortet Alcazaba, som blev bygget midt i det 10. århundrede. Når du står oppe i vagttårnene hævet højt over byen, med udsigt udover by, bjerge og havets horisont, er der ingen tvivl om, at der bliver skabt uforglemmelige ferieminder. Almería byder på mange skjulte perler bl.a. har John Lennon boet i byen og nydt bylivet. Efter turen rundt i Almerías gader, vil der være tid til på egen hånd til at opleve byen.

Hjemme på hotellet vil vores 3 medrejsende undervisere fra Senioridræt stå for undervisning i vandgymnastik i hotellets pool, forskellige slags motionsgymnastik og hver dag arrangeres der gåture på 3-5 km.

Og mon ikke der også bliver mulighed for en dans eller flere.

Rejser, ture og temakurser