Skovture

Skal du med på året skovtur? Der er forskellige ture alt efter om du er selvhjulpen, har brug for hjælp eller bor på et seniorcenter/plejehjem.

For borgere, som er selvhjulpne og borgere med handicaps går årets skovtur til Rødvig Kro og Badehotel.

 

 

 

Vi gentager succesen fra i fjor og siger igen 'Halløj på Badehotellet'!
Årets skovtur for dig, der er selvhjulpen, efterlønner eller selvpensioneret, går nemlig igen til Rødvig Kro og Badehotel i den hyggelig havneby Rødvig på Stevns sydspids i Sydsjælland. Sidste år var det meget vellykket, og der blev danset og sunget godt igennem alle dage.

Datoer for skovturene

Skovturene holdes den 27., 28. og 29. maj samt 3. og 4. juni. Vi kører fra Rådhuspassagen ved Gladsaxe Rådhus kl. 10 og via en smuk rute til Sydsjælland, hvor der venter os en lækker frokost på badehotellet og nogle dejlige timer i hyggeligt samvær.

Frokost og musik

Til forret serveres koldrøget torsk med rygeostecreme, stegte kapers og urter samt hjemmebagt brød og smør. Til hovedret skal vi have langtidsstegt kalvefilet med Madeirasauce, sommergrønt og ovnstegte kartofler fra Klippingegård. Desserten består af en lækker rababertrifli med nøddecrunch og flødecreme.

I pausen kan man gå en tur i de smukke omgivelser ud ad 'Trampestien' eller slå et smut ned i Rødvigs hyggelige havn med små butikker. Efter pausen er der kaffe, the eller kakao og hertil stedets Virenque chokoladekage med hindbæris. Igen i år vil Brians Musik og Jens Munkholm stå for musik, sang og underholdning. På turen deltager frivillige turhjælpere, som vil give en hjælpende hånd med samt være med til at hygge omkring skovtursgæsterne.

Pris for deltagelse

En billet koster 210 kr. pr. person. Drikkevarer er for egen regning.

Sådan får du billet

Billet til denne skovtur kan du købe fra 1. marts og frem til alle billetter er solgt. Du kan købe din billet på Gladsaxe Bibliotekernes hjemmeside www.gladbib.dk eller ved at henvende dig på et af kommunens fem biblioteker i den betjente åbningstid.

Det er muligt at købe op til fire billetter ad gangen. Du skal blot oplyse navn og adresse på de personer, som du køber billetterne til. Du kan vælge at betale kontant eller med betalingskort. For at komme med på skovturen skal du være pensionist, efterlønner eller selvpensioneret og du skal være bosiddende i Gladsaxe Kommune. På forlangende skal du kunne fremvise gyldigt sundhedskort på turen.

Biblioteket refunderer ikke billetter med mindre arrangementet aflyses.

Er du gangbesværet og har et hjælpebehov eller behov for at medbringe et hjælpemiddel, så kan du deltage på denne skovtur 6. juni, som også går til Rødvig Kro og Badehotel.

Du bliver hentet på din bopæl mellem kl. 9-10, og så kører vi en smuk tur i det grønne til restauranten, hvor en dejlig frokost venter. Du er velkommen til at tage din ægtefælle, pårørende eller anden ledsager med på skovturen. Du skal blot oplyse dette, når du bestiller din billet. På turen deltager frivillige turhjælpere, som vil give en hjælpende hånd med samt være med til at hygge omkring skovtursgæsterne.

Frokost og musik

Menuen består af koldrøget torsk med rygeostecreme, stegte kapers og urter. Hertil hjemmebagt brød og smør.
Til hovedret serveres langtidsstegt kalvefilet med Madeirasauce, sommergrønt og ovnstegte kartofler fra Klippingegård.
Desserten består af en lækker rabarbertrifli med nøddecrunch og flødecreme. I pausen kan man gå en tur ud i de smukke omgivelser eller slå et smut ned i Rødvigs hyggelige havn med små butikker. Bagefter er der kaffe, the eller kakao og hertil stedets virenque chokoladekage med hindbær is.

De to herlige musikere Kim & Klaus står for festlig musik og underholdning og vil sørge for, at vi får sunget og hygget os.

Tilmelding til turen 6. juni

Du kan tilmelde dig denne skovtur telefonisk fra 1. marts til 1. maj hos ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg på 39 57 55 43 eller på sofeel@gladsaxe.dk

Oplys dit navn, adresse og postnummer, cpr. nr., telefonnummer og om du medbringer en ledsager på turen samt et hjælpemiddel. En billet koster 210 kr. pr. person. Drikkevarer er for egen regning.
Billetten får du efterfølgende tilsendt pr. post. Fakturaen bliver sendt til dig via brev, PBS eller Digital Post. Er du fritaget for Digital Post, får du fakturaen med posten.

Skovturen for beboerne på kommunens seniorcentre og på plejehjemmet Hareskovbo går i år til den dejlige Restaurant Kalvø i Frederikssund, smukt beliggende med udsigt over Roskilde Fjord.
Skovturen holdes i dagene 21. til 24. maj, som følger:

Egegården: tirsdag 21. maj.
Møllegården: onsdag 22. maj.
Hareskovbo og Kildegården: torsdag 23. maj.
Rosenlund: fredag 24. maj.

Busserne står klar til passageroptagning kl. 10 og busserne har afgang fra centret kl. 10.30.

Frokost og musik

Menuen består af dampet laks med sauce verte. Til hovedret serveres sprængt oksebryst med sød peberrodssauce, garniture, sødt og kartofler. I pausen kan man gå en lille tur ud og nyde de smukke omgivelser i den dejlige park med mulighed for en tur forbi Vikingebopladsen eller et smut ned til vandet. Efter pausen er der kaffe, the og lagkage. Der er en genstand inkluderet i prisen til maden (øl, vin, vand). Øvrige drikkevarer er for egen regning.

Vores to herlige musikere Kim & Klaus står for festlig musik og underholdning og vil sørge for, at vi får sunget og hygget os dagen igennem.

Tilmelding og pris

Du kan tilmelde dig denne skovtur hos medarbejderne på dit seniorcenter eller plejehjem. Det koster 210 kr. pr. person at deltage på skovturen. Beløbet trækkes via din servicepakke for juni.

Kontakt

Administration

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
ssf@gladsaxe.dk

Kontaktperson

Ældrekonsulent
Ea Lykke Elsborg
sofeel@gladsaxe.dk
Telefon: 39 57 55 43

Rejser, ture og temakurser