Skovtur for selvhjulpne

Denne skovtur for selvhjulpne efterlønnere og pensionister går til det smukke Nordsjælland, nærmere bestemt til det idylliske Rosendal i Ålsgårde tæt på Hornbæk.

Skovturen for selvhjulpne

Hvor går skovturen hen for de selvhjulpne?

Halløj på Badehotellet!
For dig, der er selvhjulpen, efterlønner eller selvpensioneret, går årets skovtur til Rødvig Kro & og Badehotel i den hyggelig havneby Rødvig på Stevns sydspids i Sydsjælland.

Hvornår tager vi afsted?

Skovturene holdes den 30. og 31. maj samt 4., 6. og 7. juni.

Vi kører fra Rådhuspassage ved Gladsaxe Rådhus kl. 10 og via en smuk rute til Sydsjælland, hvor der venter os en lækker frokost og nogle dejlige timer i hyggeligt samvær.

Frokost og musik

Til forret serveres varmrøget laks fra egen rygeovn. Til hovedret skal vi have langtidsstegt kalveinderlår med små ovnbagte kartofler og årstidens grønt. Desserten består af to slags hjemmelavet sorbetis med saltet chokolade og bær. I pausen kan man gå en tur i de smukke omgivelser eller slå et smut ned i Rødvig hyggelige havn med små butikker.

Efter pausen er der kaffe, the eller kakao og hertil stedets berømte moccalagkage.
Igen i år vil Brians Musik & Jens Munkholm stå for musik, sang og underholdning.

På turen deltager frivillige turhjælpere, som vil give en hjælpende hånd med samt være med til at hygge omkring skovtursgæsterne.  

Pris

Skovtursbilletten koster 210 kr. pr. person. Drikkevarer er for egen regning.
Skovturen er kun for borgere bosiddende i Gladsaxe Kommune. På forlangende skal du kunne fremvise gyldigt sundhedskort på turen.

Hvordan får jeg billet til skovturen?

Som noget nyt, kan du købe din skovtursbillet til Rødvig Kro & Badehotel allerede fra 1. marts og frem til 1. maj via gladsaxe.dk/bibliotek/arrangementer (i søgefeltet søger du skovtur, og her er tilmelding muligt).
Du kan også købe billetten på et af kommunens fem biblioteker hos medarbejderne i bibliotekets info-disk. Du kan købe fire billetter ad gangen, men vær obs. på, du skal oplyse navn og adresse på de personer, der skal anvende billetterne. Du kan betale kontant eller med betalingskort.

Vær obs. på, at du kan købe billetter fra 1. marts og frem til 1. maj, eller til alle billetter er solgt.

Kontakt

Administration

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
ssf@gladsaxe.dk

Kontaktperson

Ældrekonsulent
Ea Lykke Elsborg
sofeel@gladsaxe.dk
Telefon: 39 57 55 43

Skovture