Skovture for borgere med behov for hjælp

Denne skovtur for hjemmeboende, handicappede pensionister, efterlønnere, selvpensionerede samt førtidspensionister går til Restaurant Herthadalen den 8. juni. Herthadalen.

Hvor går skovturen hen for borgere med behov for hjælp?

Er du gangbesværede og har et hjælpebehov eller behov for at medbringe et hjælpemiddel, så kan du deltage på denne skovtur, som går til Restaurant Herthadalen den 8. juni. Herthadalen ligger smukt, for enden af Nordeuropas længste allé, tæt på Ledreborg Slot og med flot udsigt over Knapsø.

Du bliver hentet på din bopæl mellem kl. 9-10, og så kører vi en smuk tur i det grønne til restauranten, hvor en dejlig frokost venter os. Du er velkommen til at tage din ægtefælle, pårørende eller anden ledsager med på skovturen. Du skal blot oplyse dette, når du bestiller din billet.

På turen deltager frivillige turhjælpere, som vil give en hjælpende hånd med samt være med til at hygge omkring skovtursgæsterne.

Frokost og musik

Menuen består af rørt fisk til forret med grønt og urter fra haven. Hertil serveres rustikt landbrød og pisket smør. Til hovedret serveres perlehøne med årstidens grøntsager, salat, kartofler og hertil Herthadalens gode sovs.
Efter frokosten er der pause, hvor du kan komme ud og nyde de smukke omgivelser. Herefter serveres der kaffe, te og kage ved bordene. De to herlige musikere Kim & Klaus står for festlig musik og underholdning og vil sørge for, at vi får sunget og hygget. 

Pris 

En billet koster 210 kr. pr. person. Drikkevarer er for egen regning.

Tilmeld dig telefonisk fra 1. marts – 1. maj

Du kan tilmelde dig skovturen fra 1. marts til 1. maj hos ældrekonsulent, Ea Lykke Elsborg på telefon 39 57 55 43 eller på sofeel@gladsaxe.dk

Oplys dit navn, adresse og postnummer, cpr. nr., telefonnummer og om du medbringer en ledsager på turen samt et hjælpemiddel. Billetten får du efterfølgende pr. post. Fakturaen bliver sendt til dig via brev, PBS eller Digital Post. Er du fritaget for Digital Post, får du fakturaen med posten.

Kontakt

Administration

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
ssf@gladsaxe.dk

Kontaktperson

Ældrekonsulent
Ea Lykke Elsborg
sofeel@gladsaxe.dk
Telefon: 39 57 55 43

Skovture