Efterårssysler

Kurset afholdes søndag 30. september til lørdag 6. oktober 2018

Du kan vælge mellem følgende valgfag, (valgfagene varer kun en mindre del af dagen):

Krimilitteratur

Vi dykker ned i de forskellige genrer: Fra den klassiske whodunit over nordic noir til samfundskritiske krimier og etniske krimier. Vi vil tale om, hvad der gør en krimi til litteratur og udveksle erfaringer fra egen læsning. Der er ingen litteraturliste til kurset, men vi slutter med at udarbejde en oversigt over gode krimier baseret på deltagernes erfaringer.

Den tredje hjerne

Forskning i menneskets tarmsystem er eksploderet de sidste 4-5 år og er på vej til at vende op og ned på lægevidenskabens syn på mennesket. Tarmen er vores tredje hjerne efter lille– og storhjernen, siger forskerne. På kurset opdateres du på den nyeste viden om tarmsystemet, om nøglen til vores sundhed og helse.

Klassisk musik

Hvis du hører til dem, der bare elsker at lytte til klassisk musik, så får du muligheden på dette hold, hvor du vil blive præsenteret for et overflødighedshorn af værker og besætninger inden for klassisk musik af både ældre og nyere dato.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding kan ske enten digitalt eller på tilmeldingsskema.

Du kan foretage en digital tilmelding til kurset Efterårssysler ved at følge dette link til tilmeldingssystemet Plan2Learn. 

Tilmeldingsskemaerne forefindes i Rådhushallen eller kan printes nederst fra denne side og sendes til Annette Borch - find hende kontaktoplysninger nederst på siden.

Tilmeldte som for tilbud om at komme med på kurset, eller som er optaget på venteliste modtager brev senest 7. september 2018.

Tilmeldingsfrist

20. august 2018

Hvad koster det at deltage? 

Prisen er 1757 kr. for et delt dobbeltværelse, og 2132 kr. for et enkeltværelse.
For ægtefæller, der ikke modtager pension, efterløn eller selvpensionering, er prisen 3731 kr.

Prisen inkluderer

Bus fra Rådhuspassagen ved Gladsaxe Rådhus til Marielyst og tilbage. Indkvartering med eget bad og toilet. Der er håndklæde og linned på værelset. Alle måltider, al undervisning, foredrag, vandreture, en heldagsudflugt og undervisning på værkstederne. Drikkevarer og materialeforbrug på kreative værksteder er ikke inkluderet.

Hvordan får jeg regningen?

Får du plads på et af kurserne, sender vil en regning via PBS eller Digital Post.

Hvordan får jeg programmet?

Hvis du får plads, får du tilsendt en faktura via brev, PBS eller Digital Post. Har du ikke fået plads, vil du modtage brev herom, og du kommer automatisk på venteliste. Har du spørgsmål til kurserne, så kontakt Annette Borch på telefon 39 57 55 41 eller anbrbo@gladsaxe.dk.

Vi forbeholder os ret til ændringer af programmet.

Hvis du ikke får et plads

Bliver du ikke optaget på et kursus, modtager du brev herom og du vil automatisk blive skrevet på ventelisten.

Afbestillingsgebyr

Der opkræves et afbestillingsgebyr på 500 kr. pr. Person, hvis man melder fra og ikke kan fremvise gyldig sygeerklæring fra sin praktiserende læge eller hospitalsindkaldelse.

Rejseforsikring

Som ved en hver anden rejse er du dækket af din egen forsikring, herunder hjemtransportforsikring.

Kontakt

Ældrekonsulent

Rådhus Alle 7
2860 Søborg

Telefontider

Mandag-Fredag: 10.00-14.00

Kontaktperson

Ældrekonsulent
Annette Bruun Borch
anbrbo@gladsaxe.dk
Telefon: 39 57 55 41

Temakurser