Op mod jul

Kurset afholdes søndag 25. november til lørdag 1. december 2018

Du kan vælge mellem følgende valgfag, (valgfagene varer kun en mindre del af dagen): 

Julegaver

Vil du glæde familien med hjemmelavede julegaver. Og måske endda hjemmelavede julegaver på et lidt højere niveau end ellers? Så er dette kursus noget for dig. Værkstedet er åbent hele dagen, og værkstedslærene står til rådighed med inspiration og instruktion i alle de dicipliner, som værkstedet behersker.

Klassisk musik

Hvis du hører til dem, der bare elsker at lytte til klassisk musik, så får du muligheden på dette hold, hvor du vil blive præsenteret for et overflødighedshorn af værker og besætninger inden for klassisk musik af både ældre og nyere dato.

Dans dig glad

Vi skal prøve forskellige danse, fra standarddanse til folkedanse til spændende nye danse specielt udviklet til seniordans. Alle kan deltage, eneste forudsætning er glæden ved at røre sig til musik.

Myldrebilleder

På dette kursus vil vi lave personlige opstillinger, som vi vil male. Vi vil male med collage og forskellige kunstneriske teknikker blandet sammen. Vi vil lave drømmebilleder og sammensatte billeder, samt små skulpturer af genbrugsmaterialer.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding kan ske enten digitalt eller på tilmeldingsskema.
Du kan foretage en digital tilmelding til kurset Efterårssysler ved at følge dette link til tilmeldingssystemet Plan2Learn. 

Tilmeldingsskemaerne forefindes i Rådhushallen eller kan printes nederst fra denne side og sendes til Annette Borch - find hendes kontaktoplysninger nederst på siden.

Tilmeldte som for tilbud om at komme med på kurset, eller som er optaget på venteliste modtager brev senest 7. september 2018.

Tilmeldingsfrist

 20. august 2018

Hvad koster det at deltage? 

Prisen er 1757 kr. for et delt dobbeltværelse, og 2132 kr. for et enkeltværelse.
For ægtefæller, der ikke modtager pension, efterløn eller selvpensionering, er prisen 3731 kr.

Prisen inkluderer

Bus fra Rådhuspassagen ved Gladsaxe Rådhus til Marielyst og tilbage. Indkvartering med eget bad og toilet. Der er håndklæde og linned på værelset. Alle måltider, al undervisning, foredrag, vandreture, en heldagsudflugt og undervisning på værkstederne. Drikkevarer og materialeforbrug på kreative værksteder er ikke inkluderet.

Hvordan får jeg regningen?

Får du plads på et af kurserne, sender vil en regning via PBS eller Digital Post.

Hvordan får jeg programmet?

Hvis du får plads, får du tilsendt en faktura via brev, PBS eller Digital Post. Har du ikke fået plads, vil du modtage brev herom, og du kommer automatisk på venteliste. Har du spørgsmål til kurserne, så kontakt Annette Borch på telefon 39 57 55 41 eller anbrbo@gladsaxe.dk.

Vi forbeholder os ret til ændringer af programmet.

Hvis du ikke får et plads

Bliver du ikke optaget på et kursus, modtager du brev herom og du vil automatisk blive skrevet på ventelisten.

Afbestillingsgebyr

Der opkræves et afbestillingsgebyr på 500 kr. pr. Person, hvis man melder fra og ikke kan fremvise gyldig sygeerklæring fra sin praktiserende læge eller hospitalsindkaldelse.

Rejseforsikring

Som ved en hver anden rejse er du dækket af din egen forsikring, herunder hjemtransportforsikring.

Kontakt

Ældrekonsulent

Rådhus Alle 7
2860 Søborg

Telefontider

Mandag-Fredag: 10.00-14.00

Kontaktperson

Ældrekonsulent
Annette Bruun Borch
anbrbo@gladsaxe.dk
Telefon: 39 57 55 41

Temakurser