Skovture for borgere med behov for hjælp

Denne skovtur for hjemmeboende, handicappede pensionister, efterlønnere, selvpensionerede samt førtidspensionister går til den smukt beliggende restaurant Bellahøj i Brønshøj.

Nyd udsigten ind mod Købenbenhavn fra det skønne område ved Bellahøj 

Hvornår tager vi afsted?

Vi kører afsted fredag 19. maj 2017.

Hvordan kommer vi derhen?

Du bliver hentet på din bopæl mellem kl. 9-10, hvorefter vi kører ud i det grønne, og efter et par timer kommer vi til restauranten, hvor en dejlig frokost venter.

Hvad er menuen?

Menuen består af gammeldags oksesteg med nye danske kartofler, velsmagende sovs og sommergrønt, hjemmelavet agurkesalat samt tyttebær. Bagefter kan du gå en lille tur og nyde restaurantens skønne omgivelser inden kaffe og te serveres indenfor sammen med hjemmebagt chokoladekage, friske bær og is.

Er der musik og underholdning?

De to herlige musikere Kim & Klaus står for festlige musik og underholdning og vil sørge for, at vi får sunget og hygget. 

Kan alle komme med på skovturen?

Denne skovtur er for borgere med et hjælpebehov, som har brug for at medbringe et hjælpemiddel. Det er muligt at tage ægtefæller, pårørende eller anden ledsager med. 

For at deltage skal du være bosiddende i Gladsaxe. Borgere fra andre kommuner kan ikke deltage. På forlangende skal du kunne fremvise gyldigt sundhedskort. 

Hvad koster det at deltage?

Det koster 200 kr. pr. person at deltage. Drikkevarer er for egen regning. 

Hvor tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig denne skovtur telefonisk fra 1. marts til 1. maj hos ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg på telefon 39 57 55 43 eller bestil billetten på sofeel@gladsaxe.dk

Hvordan betaler jeg?

Oplys dit navn, adresse og postnummer, cpr. nr., telefonnummer og om du medbringer en ledsager på turen samt et hjælpemiddel. Du får efterfølgende din billet med posten. Fakturaen bliver sendt til dig via brev, PBS eller Digital Post. Er du fritaget for Digital Post, får du fakturaen med posten.

 

Skovture