Seniorbladet 60+

I Gladsaxe Kommunes seniorblad 60+ finder du artikler og relevante informationer for ældre og deres pårørende om aktuelle tilbud, aktiviteter og arrangementer i kommunen med fokus på socialt samvær og et aktivt seniorliv.

60+ er Gladsaxe Kommunes seniorblad, der postomdeles til alle borgere over 60 år, dog kun i ét eksemplar pr. husstand.
Med 60+ ønsker Gladsaxe Kommune at informere seniorer og deres pårørende om aktuelle tilbud, aktiviteter og arrangementer i kommunen med fokus på socialt samvær, forebyggelse og sundhed.

Redaktionen består af tre repræsentanter for Seniorrådet samt tre medarbejdere fra forvaltningen. I redaktionen sidder desuden ældrekonsulenten fra Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen, som også er medredaktør. Redaktør for bladet er en journalist fra kommunens Strategi, Kommunikation og HR afdeling. Gladsaxe Kommunes kommunikationschef er ansvarshavende redaktør.

Gladsaxe Kommunes seniorblad 60+ udkommer tre gange årligt, i marts, august og i december måned. 
Bladet bliver postomdelt, og du kan desuden finde eksemplarer af 60+ i Borgerservice på Rådhuset, på bibliotekerne, på Telefonfabrikken og på alle kommunens seniorcentre.

Læs 60+ fra 2019

Du finder tidligere numre længere nede på siden.

Hvis du ikke modtager 60+, eller ikke ønsker at modtage det

Så skal du kontakte ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg fra Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen på sofeel@gladsaxe.dk eller tlf. 39 57 55 43.

Hvis du ønsker også at modtage 60+ digitalt

Så skal du udfylde nedenstående formular 'Tilmeld dig nyhedsbrevet her'.

Bemærk, at du stadig vil få det postomdelte blad. Ønsker du kun at modtage bladet digitalt på din mail, så skal du afmelde det postomdelte blad ved at kontakte ældrekonsulent, Ea Lykke Elsborg i Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen på sofeel@gladsaxe.dk eller på tlf. 39 57 55 43.

Ønsker du at afmelde det digitale blad, skal du udfylde formularen 'Afmeld dig nyhedsbrevet her'.

Tidligere numre af 60+

Kontakt

Administration

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
ssf@gladsaxe.dk

Kontaktperson

Ældrekonsulent
Ea Lykke Elsborg
sofeel@gladsaxe.dk
Telefon: 39 57 55 43

Seniorer