Gladsaxe Mødested

Gladsaxe Mødested er et værested uden rusmidler, hvor du foruden et billigt måltid mad, hygge og nærvær, også kan få hjælp til at skrive et brev eller etablere kontakt til forskellige myndigheder og eksempelvis boligselskaber.

Hvem kommer på Gladsaxe Mødested?

Uanset om du kommer for at få et måltid mad, få selskab i hverdagen, få støtte i en svær situation eller hjælp til at løse et konkret problem er alle voksne velkommen på Mødestedet.

God og rar omgangsform

På Mødestedet lægger vi vægt på, at der er en god omgangstone, der gør det rart for os alle at være her. Vi har ingen fordomme og ikke mange regler. Vi tror på, at der er plads til os alle, med alle vores forskelligheder.

Kun 3 regler

Vi har faktisk kun 3 regler, men til gengæld skal de altid følges. Vold og trusler om vold accepteres ikke, indtagelse af rusmidler er ikke tilladt på Mødestedet og børn og hunde medbringes på eget ansvar.

Det betyder ikke, at du ikke kan komme på Mødestedet hvis du har et misbrug, det betyder bare, at du ikke må indtage rusmidler hos os.

Hvad sker der på Gladsaxe Mødested?

Du har mulighed for at:

  • spise et nærende måltid mad, og hvis det har din interesse, kan du få vejledning i hvad der er ernæringsrigtig kost for lige netop dig.
  • få vasket dit tøj for et mindre beløb.
  • læse en avis, se TV eller bruge en af de to computere med internetadgang.
  • Vi har også lidt genbrugstøj, som du kan få efter behov.
  • træne på vores træningsredskaber, og er I nogle stykker, der vil træne sammen, vil vi prøve at sørge for professionel instruktør. 
  • Om sommeren er der mange, der nyder at være i vores dejlige have.
  • Hver anden onsdag tager vi på en tur og får nogle nye indtryk. Nogle gange går turen ud i naturen, nogle gange ind i kulturen og andre gange et helt tredje sted hen.
  • At deltage i ture er for det meste gratis, men større ture, kan koste et mindre beløb.
  • I det omfang du har energien til at give en hånd med i de praktiske gøremål, sætter vi pris på din hjælp.

Mad og drikke på Mødestedet

Du kan hver dag købe morgenmad mellem kl. 9-10.30 og i tidsrummet 12-14, kan du købe dagens varme ret. Torsdag har vi længe åbent så du kan købe varm mad mellem kl. 17.30 og 18.30.

Desuden kan du købe kaffe, te, kakao og sodavand.

Vi bor på: 

Bagsværd Hovedgade 175
2880 Bagsværd

Vores åbningstider er:

Mandag kl. 9 - 14
Tirs, ons og fredag kl. 9 - 15
Torsdag kl. 9 - 20 

Bo- og opholdstilbud for misbrugere