Sundt liv vejledningen

Kender du dit taljemål? Har du brug for, at få målt din fedtprocent og dit blodtryk? Får du spist morgenmad og får du motioneret nok? Har du talt forebyggelse og sundhed med en sygeplejerske for nylig? Det er aldrig for sent, at tænke i sunde baner. Med Sundt Liv Vejledningen kan du få rådgivning om bl.a. kost, rygning, alkohol og motion.

Hvem kan deltage?
Sundt Liv Vejledningen er et tilbud til alle borgere i kommunen, og alle er derfor velkomne. Du henvender dig personligt uden forudgående aftale. Du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Hvad foregår der i vejledningen?
I Sundt Liv Vejledningen kan du få en individuel samtale om din levevis og personlig vejledning i at ændre den. Som del af vejledningen kan indgå måling af din fedtprocent, dit BMI tal eller dit blodtryk. Ved vejledningen tager du og sygeplejersken udgangspunkt i de sundhedsmæssige spørgsmål eller problemer, du har.

Sygeplejersken kan f.eks. inkludere mad og måltider, rygning, alkohol, motion. Derudover kan sygeplejersken vejlede og informere dig om de aktuelle sundhedsfremmende og forebyggende tiltag der findes i kommunen.
 
Hvor og hvornår?
Mød sygeplejersken i Værebro Park, Værebrovej 72 hver tirsdag kl. 14-16.

Kontakt

Forebyggelsescentret

Søborg Hovedgade 200
2860 Søborg
Telefon: 39 57 57 57
forebyggelsescenter@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Torsdag: 10.00-14.00
Fredag-Fredag: 10.00-12.00

Hjælp ved sygdom