Diætistforløb til undervægtige ældre borgere

Mange ældre mister appetitten, hvilket kan føre til underernæring og problemer med helbredet. Gladsaxe Kommune tilbyder diætistforløb til hjemmeboende, ældre borgere, der er undervægtige eller har oplevet uplanlagt vægttab.

Har du tabt dig uden at ville det eller er du undervægtig?

Har du tabt dig uden grund? Så kan du få hjælp hos en klinisk diætist. Diætisten kan hjælpe med råd og vejledning til kostvaner og sammen sætter I mål for fremtidige vaner.

Ved en afklarende samtale taler du og diætisten om de mål, du ønsker at arbejde med. På baggrund af dine ønsker og behov, får du hjælp til at finde frem til ændringer af nuværende madvaner og sætte mål for fremtidige vaner. Sammen lægger I en plan for, hvad du skal have ud af vejledningen, og hvor mange samtaler du har brug for.

Et forløb består af 2-10 individuelle samtaler hos en klinisk diætist.

Hvis du har brug for hjælp til andet i forhold til din sundhed kan diætisten også hjælpe dig med at blive henvist videre til kommunens andre sundhedstilbud.

Hvem kan deltage?

Tilbuddet er rettet til ældre borgere, der er undervægtige eller har oplevet et uplanlagt vægttab. For at modtage tilbuddet skal du bo i eget hjem og ikke være modtager af hjemmepleje.

Henvisning

Tilbuddet kræver ingen henvisning. Alle er velkomne til at henvende sig.

Hvor og hvornår?

Hvor