Alkohol og stofmisbrug

Det kan være svært at vende hjem til hverdagslivet efter udsendelse, og nogle bruger alkohol eller stoffer til at slørre deres problemer.

Rusmiddelcentret

Har du problemer med misbrug af alkohol eller stoffer kan du få hjælp i Gladsaxe Kommunes Rusmiddelcenter. Her har du mulighed for at modtage ananym rådgivning og hjælp til hvordan du kommer ud af dit misbrug.

Rusmiddelcentret har nogle forskellige tilbud til dig, der har et misbrug af alkohol eller stoffer. Tidbuddene er tilrettelagt sådan at de er målrettet både din alder og dit misbrug.

Læs mere om de forskellige tilbud på Rusmiddelcentrets i boksen længere nede på siden.

Pårørende 

Som pårørende til en med misbrug kan det ofte være svært at vide hvordan man kan hjælpe sin nærmeste ud af et misbrug. Du kan også selv have brug for råd og vejledning til at håndtere en hverdag, hvor den du holder af her et misbrug.

På Rusmiddelcentret kan du som pårørende blandt andet deltage i et gruppeforløb, hvor du møde andre pårørende til misbrugere. Her deler i blandt andet erfaringer om det et leve helt tæt på en misbruger. Samtidig modtager I også undervisning i for eksempel lovgivningen på området.

Læs mere om Rusmiddelcentret tilbud til pårørende i boksen længere den på siden.

Anonym stofbehandling

Du mulighed for at få anonym og gratis stofbehandling.
Ring på telefon 25 16 97 84.

Anonym stofbehandling

Pårørende

Som pårørende til en misbruger kan du får hjælp og vejledning til at klare hverdagen. Rusmiddelcentret kan hjælpe og vejlede.

Pårørende

For dig under 30 år

Rusmiddelcentret har en række forskellige tilbud, der er målrettet dig der er under 30 år. For eksempel åben rådgivning 

For dig under 30 år

For dig der er over 30 år

I Rusmiddelcentret kan du for eksempel få hjælp til at komme ud af dit misbrug og komme til åben anonym rådgivning.

For dig der er over 30 år
Tilbud til veteraner