Erhvervslokaler og erhvervsgrunde

Få et overblik over investeringsmuligheder i Gladsaxe og resten af Greater CoPENHAGEN på portalen Investcph.com. Portalen giver nationale og internationale bygherrer, investorer og byggefirmaer oplysninger om offentligt byggeri, infrastruktur og byudviklingsprojekter i Storkøbenhavn. 

Virksomhedslokaler.dk, lokaleportalen.dk og findkontorfællesskab.dk er tre ledende ejendomsportaler i Danmark, der er vokset sammen til et stort socialt netværk, der giver hele ejendomsmarkedet mulighed for at komme i direkte kontakt med hinanden.

Lokalebasen.dk er en veletableret aktør på det danske marked for formidling af erhvervslejemål, der samler danske erhvervslejemål ét sted og gør det nemt for potentielle lejere at finde deres fremtidige erhvervslejemål.

Kontorfællesskaber.dk er Danmarks førende specialist i kontorhoteller og kontorfællesskaber. 

Ejendomstorvet.dk er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje og har over 140 af landets største erhvervsmæglere som medlemmer. Du kan søge lokalt i Gladsaxe Kommune ved at klikke på de nedenstående link til den type lokaler, du skal bruge.

Kontorfællesskaber.dk og officehub.dk er Danmarks førende specialist i kontorhoteller og kontorfællesskaber.
 

Plangrundlag

Virksomheder, der er interesserede i at lokalisere sig i Gladsaxe, kan få vejledning i Byplanafdelingen om, hvor virksomheden bedst kan placere sig i overensstemmelse med gældende planlægning.

De overordnede rammer for anvendelsen af et område findes i kommuneplanen, mens de mere detaljerede bestemmelser om anvendelse og byggeri på konkrete grunde findes i lokalplaner og byplanvedtægter - Se mere her

Nyheder

Se alle nyheder

Kontakt

Byplan og landskab

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 59 05
byplanoglandskab@gladsaxe.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10.00-14.00

Telefontider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00