Virksomhederne skal også have god velfærd

Som kommune møder vi virksomhederne i mange sammenhænge, hvor vi med god service og dialog kan bidrage til virksomhedernes velfærd. Vi er også proaktive og opsøgende for at etablere gode relationer og samarbejder med lokale virksomheder, erhvervsfremmesystem og regionale samarbejdspartnere til gavn for væksten.

Seks værdier danner grundlag for Gladsaxes erhvervspolitik. De sætter retningen for, hvordan vi gennem god service, lokal vækst og regional udvikling skaber grundlaget for virksomhedernes velfærd i Gladsaxe.


ROLLER                                  VÆRDIER

Servicepartner og myndighed          Vi har fokus på det, der er vigtigt for virksomhederne   Vi siger ikke nej, men kommer med alternativer

Det giver god velfærd, når virksomhederne oplever kommunen som en serviceorienteret samarbejdspartner. Vi lytter og er åbne for at finde løsninger sammen – både i den enkelte sag, og når byens udvikling kræver nye tiltag, der forbedrer den fysiske velfærd for virksomhederne. Vores mål er at levere fremragende virksomhedsservice.
 

Loakl vækstpartner          Vi understøtter virksomhedernes vækst    Vi skaber vækst gennem lokalt engagement

Det giver god velfærd at drive virksomhed i et område præget af økonomisk vækst. Det er Gladsaxe, og det er udgangspunktet for at arbejde med vækst på nye måder, der får de små og mellemstore virksomheder med op i gear og engagerer virksomhederne i at løse lokale udfordringer og tage et socialt engagement.
 

Regional vækstmotor          Vi tager ansvar for en større vækstdagsorden     Vi skaber en stærk fortælling om virksomhedernes velfærd

Det giver god velfærd at stå stærkt i en business region i vækst. Gladsaxe er en regional vækstmotor i Greater Copenhagen. Derfor har vi en forpligtelse til at være aktive partnere i en større vækstdagsorden, hvor vi finder løsninger på virksomhedernes udfordringer i fællesskab. Vi får det optimale ud af de muligheder, letbanen giver for investeringer, mobilitet og vækstinitiativer. Og vi praler lidt af det.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med lokale erhvervsnyheder i Gladsaxe Kommune

cid:image006.png@01D27306.C3FB73C0

Nyheder

Se alle nyheder

Kontakt

Erhverv og vækst

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 50 15
erhverv@gladsaxe.dk

Kontaktperson

Erhvervsudviklingschef
Freja Ludvigsen
frelud@gladsaxe.dk
Telefon: 39 57 50 15