Brug Jobrotation

Hvem har ikke brug for efteruddannelse?

Prøv en gang at se på jeres virksomhed i et uddannelsesperspektiv. Hvornår har I sidst efteruddannet medarbejdere? Hvor er de oplagte "huller", som I aldrig får gjort noget ved? Og hvilke kompetencer får I brug for i fremtiden?

Efteruddannelse, vikarservice og rekruttering i samme ordning

Med jobrotationsordningen kan virksomheden sende en eller flere medarbejdere på efteruddannelse og erstatte de ansatte med ledige vikarer i uddannelsesperioden.
På den måde får I opkvalificeret medarbejdere uden den store nedgang i produktionen og med et fordelagtigt økonomisk tilskud. Samtidig styrker I virksomhedens fremtidige rekrutteringsgrundlag, da mange af vikarerne efterfølgende vil være velkvalificeret arbejdskraft.

Det første skridt...

Jobrotation kan sammensættes og anvendes på mange forskellige måder, og som virksomhed kan det være svært at finde ud af, hvad det første skridt skal være. Derfor har vi samlet en række tekster under denne menu, hvor man kan finde mere information om ordningen.

Første skridt er dog altid at kontakte jeres lokale jobcenter eller VEU-center. Vi er parate til at skræddersy netop det jobrotationsprojekt, der får jeres medarbejdere
klar til fremtidens krav.

Jobrotation