Velbesøgt gå hjem møde 9 maj hos PPG om vækst gennem cirkulær økonomi

PPG var vært for en spændende velbesøgt eftermiddag om øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller. Vi hørte om, hvordan PPG Coatings gennem fokus på bæredygtig vækst og cirkulær økonomi opnår øget konkurrenceevne og fastholder arbejdspladser. Og deres helt nye ideer om energibesparende grønne vægge og  indsats for at bevare vores insekter. Viegand og Maagøe fortalte om Erhvervsstyrelsens projekt ”Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller”, der f.eks. omfatter støttemidler og støtte i form af rådgivning. Og MATChE/DTU viste et værktøj, de har udviklet til vurdering af din virksomheds parathed til cirkulær økonomi. Du kan se eller gense de spændende oplæg fra dagen HER.

Se programmet HER

 

Bæredygtighedskaravanen besøgte Gladsaxe Kommune i Verdensmålshuset 26. februar

Bæredygtighedskaravanen besøgte Gladsaxe Kommune for at høre om, hvordan vi arbejder med verdensmålene. 

Bæredygtighedskaravanen er et tiltag i Ingeniørforeningen. Formålet er at samle og vise de mange gode eksempler på, hvordan danske arbejdspladser allerede arbejder med at indfri FN´s 17 verdensmål. Og nu kom de forbi os i Gladsaxe.

Du kan læse mere om Bæredygtighedskaravanen HER

KlimaKlar mødtes hos Living Art A/S den 19. november 2018 og hørte om bæredygtige produkter og grønne indkøb. Vi så også resultatet af den flotte renovering af Living Arts bygning

Vi havde et spændende møde og hørte mere om Living Arts historie og ombygningen af den gamle maskinfabrik til moderne kontorhus og showroom. Grønne og bæredygtige produkter og services bliver vigtigt at kunne byde ind med i fremtiden. Living Art vil satse mere på bæredygtige gardiner og indeklimaløsninger, som også hjælpe til med at spare på energiforbruget.

Flemming Troelsen fra Væksthus Hovedstaden fortalte om deres mange tilbud til at hjælpe SMV´r og om samarbejdet med Living Art.

Gladsaxe Kommune stiller krav til indkøb og er med i POGI, som er et partnerskab mellem flere kommune om grønne indkøb. Gladsaxe står for at få en ny indkøbspolitik i 2019. Der var mange gode spørgsmål og drøftelser bagefter. Se mødets præsentationer HER. 

 

Se programmet her!

Kom i gang med at bruge FN´s 17 bæredygtighedsmål

Gladsaxe Kommune har tre gratis tilbud til virksomheder, der vil i gang med at bruge FN’s 17 bæredygtighedsmål som vejen til nye kunder, markeder og medarbejdere – og bidrage til en bedre verden. 

Læs mere her!

Miljø og erhverv samarbejder om bæredygtig vækst med virksomheder

Mange virksomheder vil gerne være bæredygtige og gøre en indsats, men de er usikre på, hvor og hvordan de skal sætte ind? Med udgangspunkt i FN's verdensmål fokuserer Gladsaxe Kommune på, at virksomhederne hver især kan gøre en forskel. Miljø og erhvervsteamet koordinerer kontakten til erhvervslivet.

Se en kort film om samarbejdet!

Læs artikel fra fagbladet Teknik og Miljø

KlimaKlar - tidligere temamøder

KlimaKlar netværket har haft flere spændende temamøder - her er nogle af dem:

 • Vækst gennem cirkulær økonomi

 • Bæredygtige produkter og grønne indkøb

 • Fra ide til produktion af bæredygtig maling og tilbud fra Væksthuset med fokus på FNs verdensmål

 • Mød to virksomheder som arbejder med FNs bæredygtighedsmål

 • FNs 17 bæredygtighedsmål kan skabe nye ordrer

 • ”Find your hidden value”  besøg hos Stena Recycling

 • Spar på ressourcer og reducer dit affald - det betaler sig!

 • LED-lys

 • Industriel symbiose

 • Energiledelse

 • Klimatilpasning

 

Se oplæg fra tidligere netværksmøder

Velkommen til KlimaKlar Virksomheder

KlimaKlar Virksomheder er et netværk for erhvervslivet i Gladsaxe. Formålet er, at inspirere og gennemføre tiltag, der reducerer vores energi- og ressourceforbrug og CO2-udledning. Det er medlemmerne og kommunen i samarbejde, der faciliterer netværket.

Læs mere

Tilmeld dig KlimaKlar

Tilmeld dig KlimaKlar Virksomheder og få de fordele der følger med. 

Tilmelding

Nyheder

Se alle nyheder
Klima