Få hjælp til at komme igang med FN´s bæredygtighedsmål

Gladsaxe Kommune har tre gratis tilbud til virksomheder, der vil i gang med at bruge FN’s 17 bæredygtighedsmål som vejen til nye kunder, markeder og medarbejdere – og bidrage til en bedre verden.

Med verdensmålene kan du nu fokusere dit arbejde med bæredygtighed og blive bedre rustet til fremtidens kundekrav. Derfor kan det være relevant for dig og din virksomhed at tænke målene ind i din forretningsmodel. Er du i tvivl om, hvordan din virksomhed kan bruge bæredygtighed som en løftestang, og hvilke mål I skal fokusere på?

Gladsaxe Kommune har tre tilbud til små og mellemstore virksomheder, hvor du kan blive inspireret til at komme igang.

Tilbud 1: Book et besøg med Gladsaxe Kommunes erhvervskonsulent
Din virksomhed er klar til vækst med FN’s bæredygtighedsmål.

I er klar, men i tvivl om, hvordan det skal sættes i gang. Book et virksomhedsbesøg med Gladsaxe Kommune, der stiller med et team af resursepersoner fra kommunen og fra Væksthus Hovedstadsregionen. Vi kommer ud til jer med en bred faglig viden om jeres branche. Vi lytter til jeres behov og hjælper jer i gang på den måde, der understøtter jeres vækst”.

Kontakt erhvervskonsulent Tommy Engedal Kronborg på tomkro@gladsaxe.dk

Tilbud 2: Få et ressourcetjek
Din virksomhed er optaget af cirkulær økonomi, ressourcer og affald.

Din virksomhed er klar til at arbejde med FN’s bæredygtighedsmål nr. 12 ”Ansvarligt forbrug og produktion”

Mål nummer 12 handler om bæredygtigt forbrug og produktionsformer. Book et ressourcetjek hos Gladsaxe Kommune, hvor vi ser på jeres potentiale i forhold til energi, vand, råvarer, affald, rester og ressourcer og cirkulær økonomi. Mødet varer 2 timer i jeres virksomhed, og vi sammensætter ressourcepersoner fra Gladsaxe kommunes miljøafdeling samt en ekstern konsulent”.

Læs mere om ressourcetjek.

Kontakt Katja Mesterton på Katmes@gladsaxe.dk

Tilbud 3: Deltag i temamøder i netværket KlimaKlar i 2018 om FNs bæredygtighedsmål
Din virksomhed har brug for viden og netværk.

Er du nysgerrig på, hvordan din virksomhed skal koble sig på FN’s bæredygtighedsmål, men mangler inspiration og viden? Få ideer til at komme i gang eller komme videre i Gladsaxe Kommunes netværk KlimaKlar, hvor virksomhederne og Gladsaxe Kommune arbejder med at tjene penge på at reducere energi og resurseforbrug. I 2017/18 har KlimaKlar fokus på FN’s bæredygtighedsmål som vejen til vækst. Vi mødes tre gange hos lokale virksomheder”.

Kontakt Bibbi Walsh på bibwal@gladsaxe.dk

Læs mere om KlimaKlar

 

Se også Find vej til fremtidens kunder og markeder

 

KlimaKlar Netværk for Virksomheder