Når du melder jeres virksomhed ind i KlimaKlar, sker der følgende:

I inviteres til netværksmøder
I vil modtage invitationer til netværksmøder i KlimaKlar. Møderne er forbeholdt netværkets medlemmer, og vi sætter fokus på, hvad der rører sig, og hvad I efterspørger af faglige emner inden for energi- og ressourcebesparelser. Det kunne for eksempel være belysning og lysstyring, ventilation, transport, solenergi men også affald, genbrug og cirkulær økonomi. I kan se materialer fra tidligere møder her. Vi holder 2-3 møder om året.

Vi kontakter jer
Vi kontakter jer og fortæller om KlimaKlar og vil gerne høre om jeres planer om at opnå energi- og ressourcebesparelser. Måske har I allerede gode resultater, som vi andre kan lære af. Det kan være projekter, I har gennemført i virksomheden, som har betydet at jeres energiforbrug er faldet eller eksempler på at reducere affaldsmængder eller gøre rest til ressource. Vi vil meget gerne fortælle de gode historier fra KlimaKlars medlemmer.

Synliggør virksomheden
I bliver som medlem af KlimaKlar synliggjort via Gladsaxe Kommunes hjemmeside. Her ligger din virksomheds navn og website. I kan synliggøre virksomhedens medlemskab af KlimaKlar med dette web-banner til jeres egen hjemmeside.

Her kan du melde virksomheden ind i Klimaklar

Tilmeld din virksomhed

KlimaKlar Netværk for Virksomheder