Alfa Laval lægger hus til Gladsaxe Erhvervskonference 2018

Adm. direktør Per Lund Hansen glæder sig til at lægge hus til konferencen den 12. november


Per Lund Hansen, adm. direktør for Alfa Laval Søborg, foran en dekanter produceret af Alfa Laval.

Industrivirksomheden Alfa Laval på Maskinvej 5 har sagt ja til at få besøg af omkring 100 lokale samarbejdspartnere fra virksomheder og kommune, når Gladsaxe Kommune inviterer til den årlige erhvervskonference. 

- Vi glæder os til at invitere indenfor og fortælle om, hvad der sker på Søborg-siten, siger adm. direktør Per Lund Hansen.

Alfa Laval er en svenskejet koncern med over 17.000 ansatte med speciale inden for teknologierne varmeoverførsel, separering og væskehåndtering. Søborg har ca. 600 højt specialiserede medarbejdere fra 35 lande, og siten udgør koncernens centrum for aktiviteter indenfor fødevare-og spildevandsteknologi, med en årlig omsætning på 1,6 mia. kr. 

Partnerskaber med små virksomheder
Temaet på erhvervskonferencen er Partnerskaber – ny nøgle til vækst. Alfa Laval bidrager til programmet med deres erfaringer med at indgå partnerskaber som en ny vej til at transformere virksomheden ind i den digitale tidsalder.

- Vi er eksperter i fysiske produkter gennem 135 år. For at forstå mulighederne i automatisering og software er vi nødt til at få ny viden ind gennem partnerskaber med vidensinstitutioner og små virksomheder. De kan hjælpe os med at rykke hurtigt, og vi kan hjælpe dem med at få adgang til et globalt marked, fortæller Jan Ackalin, leder af Alfa Lavals globale center for Automation Development & Connectivity.

Se virksomheden inden konferencen starter
Vi står i en transformation, der afsluttes i 2019 og indebærer, at omkring 130 produktionsarbejdspladser til den tid vil være flyttet til Aalborg, Polen og Kina. I stedet har vi tiltrukket et serviceværksted for decantere og high speed separatorer, og herudover opgraderer vi kapaciteten i den nuværende engineering workshop, der fremstiller procesanlæg til bryggeri og inddampning. I 2019 vil vi etablere nye faciliteter til udvikling og test af dekantere samt undervisning og træning i de produkter, vi sælger, fortæller Per Lund Hansen.

De nysgerrige kan melde sig til en rundvisning inden erhvervskonferencen, den 12. november kl. 12.30-13.30, og få hele historien om virksomhedens transformation. Der er 20 pladser, som fordeles efter princippet først-til-mølle. Man tilmelder sig ved at sende en separat mail til erhvervskoordinator Marianne Buhl-Madsen på erhverv@gladsaxe.dk.

Meld dig til konferencen her

 

Erhverv