Gladsaxe hylder lokale gazellevirksomheder

Det går godt i Gladsaxe. 30 virksomheder er kåret til Gazeller i 2018. Borgmester Trine Græse og Gladsaxe Erhvervsråd inviterer til en reception for at fejre virksomhederne, som bidrager til den lokale vækst.

- Jeg glæder mig til at snakke med årets gazellevirksomheder. De bidrager til den lokale vækst og velfærd i Gladsaxe og er dermed med til at gøre os til en af Danmarks bedste erhvervskommuner, siger borgmester Trine Græse.

Borgmesteren har netop sendt en hilsen til alle 30 gazellevirksomheder, hvor hun ønsker tillykke og inviterer til en reception den 23. januar kl. 18.00-20.00.

Arrangementet holdes hos revisionsfirmaet Beierholm på Knud Højgaards Vej. Virksomheden er sponsor af Gazelle 2018-kåringen og medlem af Gladsaxe Erhvervsråd og glæder sig til at invitere årets lokale vækstvirksomheder indenfor.

Klar med nye vækstmuligheder
Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen er stolt over, at Gladsaxe har så mange virksomheder med høj vækst. Hun ser en stor værdi i at bringe virksomhederne i Erhvervsrådet sammen med gazellerne for at skabe grobund for lokale partnerskaber og samarbejder.

- Vi vil gerne skabe et rum, hvor der opstår nye ideer og forretningsmuligheder, som forhåbentlig kan bidrage til, at virksomhederne fortsat har en god vækst og måske også bliver gazeller i 2019. Derfor har vi inviteret nogle stærke samarbejdspartnere, som kan være med til at hjælpe virksomhederne, siger Freja Ludvigsen.

Til receptionen kan virksomhederne møde vækstchef Flemming Troelsen fra det nye Erhvervshus, som kan hjælpe virksomhederne med at lægge en gratis vækstplan, fx en plan for eksport.

De kan møde kommunens erhvervskonsulent Tommy Engedal Kronborg, der kan hjælpe med at få øje på nye samarbejdspartnere og bæredygtige forretningsmuligheder.

Endelig kan de møde Jens Ribe fra Gladsaxe Jobcenter, der kan hjælpe med at rekruttere nye medarbejdere på forskellig måde i ordinær ansættelse, løntilskud, praktik og fritidsjob.

Fem gazeller fra nyt vækstmiljø
Gazellevirksomhederne fra Gladsaxe er primært indenfor brancherne videnservice og fremstilling. 8 gazeller er håndværkere, hvilket tegner et billede af en branche, der har godt fat i væksten på bygge- og anlægsmarkedet. Væksten er også tydelig blandt de lokale IKT virksomheder.

Fem gazeller kommer fra kontormiljøet OfficePark Søborg på Vandtårnsvej 62a, som dermed er et nyt vækstmiljø i Gladsaxe.


Gladsaxe fejrede også sine gazeller sidste år ved en reception hos Beierholm.


Borgmester Trine Græse i tæt dialog med gazeller ved receptionen i 2018

Oversigt over Gladsaxe Gazeller 2018

 

 

Erhverv