Lokale håndværkere hjælper med at teste ny udbudsplatform

Nu bliver det nemmere for lokale håndværkere at byde på opgaver i lokale boligforeninger i Gladsaxe og en række nabokommuner. Udvikling af en udbudsplatform er undervejs.

Tirsdag d. 30. januar 2018 inviterede Gladsaxe Håndværkerforening og Gladsaxe kommune til fyraftensmøde for at finde lokale håndværkere, der vil være med til at teste en ny udbudsplatform.

På mødet var der oplæg fra Gladsaxe kommunes tovholder på projektet, Anne Stougaard, der meget gerne vil teste en platform, der har haft stor succes på Bornholm, hvor 72 håndværkere er tilknyttet platformen. Platformen viser en række mindre udbud, som håndværkerne så kan byde ind på. I Gladsaxe kommune vil det i første omgang være opgaver fra en række boligforeninger, der udbydes – også i testperioden.

Platformen kan tilgås fra en telefon, en tablet eller en PC – og der er ingen menneskelig kontakt mellem udbyder og leverandør, hvilket sikrer, at alle tilbudsgivere sikres en fair og lige behandling ud fra en række fastsatte kriterier.

De deltagende håndværkere tog godt imod tilbuddet, og der var mange blandt de fremmødte, der meldte sig til at teste platformen. Hvis du har en håndværksvirksomhed og er interesseret i at høre mere, så kontakt projektleder Anne Stougaard på annest@gladsaxe.dk.

Erhverv