Ny trafikovervågning hjælper trafikanterne mod at sidde i kø

Som led i forberedelserne til letbanebyggeriet har Gladsaxe nu sat trafikovervågningssystemet City Sense i funktion i tre af kommunens erhvervsområder. Med City Sense kan virksomheder og medarbejdere via pc’en holde øje med trafikken på Ring 3, så de kan vælge at køre til og fra arbejde på de tidspunkter, hvor der er mindst mulig trafikbelastning.

City Sense giver et øjebliksbillede af trafikken ud af Mørkhøj Erhvervskvarter og Gladsaxe Trafikplads og Gladsaxevej og markerer med farverne grøn, gul, rød, hvor slem trafikken er. Efterhånden som der bliver indsamlet data, vil man kunne se et mønster i trafikken, som kan bruges i den daglige planlægning af rejsen til og fra arbejde.

Vi anbefaler at lægge nyheden om City Sense på virksomhedernes intranet eller sende den på mail til jeres medarbejdere, da det vil være et rigtig godt værktøj til pendlerne, når letbanebyggeriet går i gang.

Følg trafikken i dit erhvervsområde lige nu: citysense.dk/gladsaxe

Kontaktperson Anne Stougaard, annest@gladsaxe.dk eller 39 57 58 61.

Læs mere: Letbane: Kommuner vil sikre god information til virksomheder under byggeriet

city sense
Hans H. Hylby (tv.) fra virksomheden ViewCare har som medlem af trafikgruppen i Mørkhøj Erhvervskvarter været med til at udvikle og opsætte et skilt om den nye City Sense-løsning ved udkørslen fra Dynamovej. Skiltet blev sat op af Gladsaxe Kommunes driftsafdeling.  

Erhverv