Partnerskaber er tema for Gladsaxe Erhvervskonference

Gladsaxe inspirerer virksomheder til at skabe vækst gennem partnerskaber. Gladsaxe Kommune inviterer erhvervsledere, Byråd og samarbejdspartnere til Gladsaxe Erhvervskonference 2018, hvor temaet er partnerskaber som en ny nøgle til vækst.


Gladsaxe Erhvervskonference 2017 havde FN’s verdensmål som tema og samlede over 100 deltagere på Gladsaxe Gymnasium.

Hvad kan min virksomhed få ud af at samarbejde med andre partnere? Hvad kræver det? Og kan vi tjene penge på det?

Det er nogle af de spørgsmål, som deltagerne vil blive klogere på, hvis de deltager i Gladsaxe Erhvervskonference 2018. Konferencen holdes den 12. november kl. 13.30-17.30 hos Alfa Laval i Søborg og arrangeres af Gladsaxes erhvervs- og vækstenhed i tæt samarbejde med Gladsaxe Erhvervsråd.

Temaet tager fat, hvor kommunens erhvervskonference sluttede sidste år, idet verdensmål 17 handler om værdien af at indgå partnerskaber for handling. I år bredes partnerskabstanken ud. Der bliver konkrete eksempler på virksomheder, som har rakt ud efter ny viden i samarbejde med leverandører, kunder, vidensinstitutioner, iværksættere, frivillige organisationer og kommuner, og har oplevet, at det har tilført ny energi og vækst til virksomheden.

Ny inspiration til ledere
- Vi sætter partnerskaber på dagsordenen, fordi vi gerne vil inspirere små og store virksomheder til at indgå i samarbejder med andre om udvikling, der måske kan føre til nye produkter og vækstmuligheder, siger Gladsaxes borgmester, Trine Græse.

- Vi ser, at det kræver noget nyt ledelsesmæssigt at gribe de udfordringer og muligheder. Det er den samme opgave, vi står overfor som kommune. Derfor er det spændende at have dialogen sammen og på den måde ruste Gladsaxe til fremtiden, siger hun.

Find en ny partner
På konferencen bliver der tid til at styrke det lokale netværk og søge relevante partnere, der måske kan give et nyt perspektiv på virksomhedens forretningsmodel. Gladsaxe Kommune stiller med et stærkt hold af politikere og ledere, der er klar til at gå i dialog om inspiration til mulige partnerskaber, der kan være med til at realisere Byrådets kommende strategi for de næste fire år.

Meld dig til konferencen her 

 

Erhverv