Væksten ligger i Skyen

På Vandtårnsvej 62 i Søborg ligger virksomheden Cloudeon. Gladsaxe Kommunes erhvervs- og vækstteam tog på besøg hos virksomheden for at lære virksomheden bedre at kende, samt at høre om den fantastiske væksthistorie – en vækstrejse, der i øvrigt er blevet til i et rigtigt godt samarbejde med Væksthus Hovedstadsregionen.

Siden etableringen i Lyngby for tre år siden er virksomheden vækstet fra 3 til snart plus 100 medarbejdere, der alle er eksperter i at hjælpe andre virksomheder med at optimere forretningen ved hjælp af big data. Konsulenter fra Cloudeon hjælper virksomheder med at oversætte alle de data, der farer rundt i skyen, og gøre dem til en forretningsfordel for kunderne. Det kræver en særlig kombination af talent hos medarbejderne, da de dels skal kunne udføre de IT-tekniske løsninger – og samtidig have en forretningsforståelse, der kan afkode behov hos andre virksomheder.


God snak henover basserne på mødet mellem Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen, Erhvervskonsulent Tommy Engedal Kronborg fra Gladsaxe kommune og Søren Dandanell Nielsen og Stefan Kousgaard fra Cloudeon.

Mødet med Gladsaxe Kommune gav anledning til en god snak om, hvordan væksten i Cloudeon kan understøttes bedst muligt. Indenfor den nærmeste fremtid skal Cloudeon ansætte mange flere konsulenter. Cloudeon forventer at ansætte flere end 100 medarbejdere i den nærmeste fremtid.

Erhverv