Vil du krydre din frokost med den nyeste viden om HR?

I Gladsaxe Erhvervsby vil vi gerne udnytte det, at vi bor så tæt på hinanden og tror på, at vi ved at mobilisere de lokale kræfter og kompetencer kan gøre det sjovere og mere attraktivt at arbejde i netop vores bydel.

Derfor etablerer vi nu en mulighed for HR inspiration og sparring på højt niveau. Det sker i form af et HR-frokostnetværk, hvor I som arbejder med HR i et fortroligt og fagligt rum, kan få den nyeste viden og dele jeres erfaringer og udfordringer.

Det foregår hver anden måned på et to-timers frokostmøde i Erhvervsbyen, hvor vi på skift vil være værter. Vi tager en dialog om emnerne, når vi mødes første gang.

Det er EmpowerMind Danmark (www.empowermind.dk), som er tovholder på netværket sammen med Gladsaxe Erhvervsby. EmpowerMind arbejder med udvikling af individer, teams og organisationer. Kontakt partner Mitzi Svenstrup på 2161 5091 eller mitzi@empowermind.dk, hvis du har spørgsmål.

I 2018 inviterer vi til nedenstående møder. Sæt kryds i kalenderen, og tilmeld jer allerede nu til de enkelte møder. Der er et begrænset antal pladser.

Forslag til emner for 2018

26. februar kl. 11.30-13.30: Mental Robusthed - Hvad skal vi mene om det, og hvad kan vi gøre?
Sted: EmpowerMind, Poppelgårdvej 7, 2860 Søborg. Tilmeld dig her

20. april kl. 11.30-13.30: Tag dig selv alvorligt. Gør du det? Og hvad er prisen for ikke at gøre det? 
Tilmeld dig her

26. juni kl. 11.30-13.30: Stress – få den nyeste viden og de stærkeste interventionsmuligheder.
Tilmeld dig her

24. aug. kl. 11.30-13.30: Ledelse - satser vi på det rigtige - og hvad kalder fremtiden på?

5. okt. kl. 11.30-13.30: Du bliver, hvad du tænker – Dine tankers indflydelse på mentalt helbred og resultater.

23. nov. kl. 11.30-13.30: Generation Y – Hvem er de egentlig, og hvordan skal de håndteres?

Deltagelse er gratis for alle medlemmer af Gladsaxe Erhvervsby. Ikke medlemmer er velkommen til et gratis møde. No show uden afbud koster 250,- kr.

Vi glæder os til at møde dig og høre dine tanker om, hvordan vi kan skabe et værdifuldt og inspirerende netværk i Gladsaxe Erhvervsby.

Hvis du ønsker at høre mere om Gladsaxe Erhvervsby, så kontakt leder af Erhvervsbyen Karen Brosbøl Wulf på 29298858 eller karwul@gladsaxe.dk.

Erhverv