Følg med

På denne side kan du se, hvilke muligheder du har for at følge med i Byrådets og udvalgenes beslutninger og arbejde. Så havde du ikke mulighed for at overvære sidste byrådsmøde, eller er du interesseret i en bestemt udvalgssag, så har du flere muligheder for at holde dig opdateret.

Du kan gratis tilmelde dig vores elektroniske abonnement og løbende modtage alle dagsordener og referater på mail. Dagsordenen og referater fås også på biblioteket og i Borgerservice.

Vil du hellere overvære et byrådsmøde, kan du se byrådets mødekalender. Byrådets møder er åbne, og alle er velkomne til at følge møderne i Byrådssalen.

Fik du ikke hørt Byrådsmødet direkte, kan du høre det som podcast. Du kan enten høre hele mødet eller nøjes med enkelte punkter fra dagsordenen.

Gladsaxe Kommune har åbne postlister, hvor du kan se, hvilken post kommunen har modtaget. Du kan se kommunens indgående post, samt hvilke typer af post, der er offentlig adgang til.

Fra mandag før et byrådsmøde, som typisk ligger på en onsdag, kan du få dagsordenen i Borgerservice på Rådhuset og på bibliotekerne.

Byrådets møder er åbne, og alle er velkomne til at følge møderne fra tilhørerpladserne i Byrådssalen. Alle Byrådsmøder indledes med spørgetid, hvor borgere i Gladsaxe Kommune kan stille spørgsmål til Byrådet

Byråd og udvalg