Tag med på byvandring og debatter din by med Byrådet

Byrådet har med Gladsaxestrategien fastsat, at Gladsaxe skal være en grøn og levende by.

Men hvad er en grøn og levende by? Hvordan skaber vi en grøn og levende by og hvordan kan vi alle bidrag til at vi opnår det mål? Og endelig, giver grøn og levende sig til udtryk på forskellige måder i de forskellige bydele og områder af byen?

Det er spørgsmål som Byrådet gerne vil debattere med dig som borger i byen, som projektudvikler i de pågældende områder, som virksomhed, forening etc. Med andre ord, alle som ser en interesse i at præge udviklingen af Gladsaxe.

I løbet af efteråret 2019, inviterer Byrådet derfor til byvandringer i tre bydele, som står overfor store forandringer i de kommende år: Buddinge Bymidte, Bagsværd Bypark samt Mørkhøj Bygade.

Første byvandring er i Buddinge Bymidte den 17. september 2019 kl. 17 – 19. Se invitationen her

Anden byvandring er i Bagsværd Bypark, den 24. september 2019 kl. 17.30  Se invitationen her

Den næste byvandringer er:

Mørkhøj Bygade, den 22. oktober 2019 kl. 17 Se invitationen her

Vi mødes på Mørkhøjgaard, Mørkhøj Bygade 19, 2860 Søborg kl. 17.00

 

Gladsaxedagen

Debatten om byens udvikling vil også være en del af Gladsaxedagen. Her kan du give dine konkrete bud på, hvad en grøn og levende by betyder for dig, og hvordan vi sammen kan arbejde for at skabe en god ramme om livet i byen. Der vil være debat med politikere kl. 14.15. 

På Gladsaxedagen kickstarter vi desuden instragramprofilen #grønoglevendegladsaxe. Find de bedste bud på en grøn og levende by, og del dem med os på #grønoglevendegladsaxe. Efterfølgende samler vi alle bidrag og fremlægger dem for Byrådet senere på året.

Hvad skal der komme ud af processen?

Bidrag fra Gladsaxedagen og de tre byvandringer vil indgå i formulering af de værdier, der skal ligge til grund for den fremtidige udvikling af Mørkhøj Bygade, Bagsværd Bypark og Buddinge Bymidte.

Hvis du har spørgsmål, skriv endelig til byplanoglandskab@gladsaxe.dk

Byplanlægning